Profile cover photo
Profile photo
Sitesoft Design
About
Sitesoft Design's posts

Post has attachment
Oplevering nieuwe webshop voor Golden Flame International. Tevens hebben wij de Google Adwords campagne opgezet. Producten zijn te bestellen op www.haardhout-goldenflame.nl.
Photo

Post has attachment
Realisatie webshop voor het bestellen van containers voor De Dukdalf BV

Post has attachment
Aanmelden en opzet Google Bedrijvenpagina met Google+ voor Pothuizen Zonwering

Post has attachment
Aanpassingen Google+ bedrijvenpagina voor Flexible Fishingproducts

Post has attachment
Google+ bedrijvenpagina geverifieerd voor Marcel Treur

Post has attachment
Oplevering nieuwe website www.zwangerschapsyoga-bodegraven.nl met WordPress CMS, hosting en domeinregistratie.

Praktijk Zwangerschapsyoga Bodegraven is gevestigd op een woonboerderij midden in het Groene Hart, langs de rivier de Rijn. Hier kun je even tot rust komen en uit de drukte stappen. Tijdens de lessen wordt je baby op een speelse manier bij de oefeningen betrokken.
Photo

Post has attachment
Oplevering responsive website www.aedonderhoud.nl in samenwerking met Buro Koorts voor AED Service Nederland BV. Tevens verzorgt Sitesoft de hosting.

AED Onderhoud is een allround AED servicebedrijf uit Ede. Zij keuren, testen, repareren en onderhouden AED’s voor zowel particulieren, overheden, bedrijven, zorginstellingen, verenigingen en scholen. Ook voeren ze de onderhoudswerkzaamheden voor verkopers van AED’s uit.
Photo

Post has attachment
Oplevering responsive website www.platformprojectinrichting.nl in samenwerking met Buro Koorts voor Platform Projectinrichting. Tevens verzorgt Sitesoft de hosting en domeinregistratie.

Brancheorganisatie Platform Projectinrichting (PPI) richt zijn focus op het verhogen van de productkwaliteit in de gehele keten voor projectinrichting. Het verbeteren van arbeidsomstandigheden, innovatie en het beheer van het PPI keurmerk zijn de kernpunten van het PPI.

Vandaag 8 oktober organiseert het Platform Projectinrichting de Dag van de Projectinrichting 2013. Met om 17.30 uur de introductie van de nieuwe website en om 18.00 uur de uitreiking van de PPI-Award.
Photo

Post has attachment
Sinds kort zijn we een samenwerking aangegaan met Yes-co.
In samenwerking met Yes-co kunnen we voor makelaars professionele standaard budget websites, tegen lage kosten, tot en met maatwerk websites aanbieden.
We gebruiken professionele door webdesigners ontworpen voorbeeldwebsites als basis voor het design, altijd met het WordPress CMS.

Voor de mogelijkheden, prijzen en pakketten verwijs ik je graag naar onze nieuwe website www.websitesvoormakelaars.nl

Ook voor projectontwikkelaars gaan we heel gemakkelijk op te zetten projectenwebsites aanbieden waarmee in een vroeg stadium met potentiële kopers in gesprek kan worden gegaan.
 
Yes-co ontwikkelde de ORES WordPress plugin waardoor woning- en BOG-aanbod vanuit het Yes-co Open systeem direct naar WordPress gepubliceerd kan worden. Of je nu NVM-, VBO-, VastgoedPro- of onafhankelijke makelaar bent, jouw aanbod staat met 1 druk op de knop op je WordPress website. Alle websites worden standaard opgeleverd met de Yes-co WordPress plugin.
Photo

Post has attachment
Oplevering website www.sarayholidays.nl met CMS systeem. Voorzien van een op maat gemaakt reserveringssysteem. Tevens ontwerp van Logo en huisstijl.

Saray Holidays verhuurt exclusieve en luxe villa's in Turkije. Voorlopig alleen nog in Kusadasi, maar houd de website in de gaten, want misschien breidt hun vakantiegebied snel uit!

De vakantievilla's zijn destijds op RTL 4 te zien geweest bij het programma House Vision. Het deel van de uitzending is te bekijken op http://youtu.be/o7ME0DOVT2k
Photo
Wait while more posts are being loaded