Profile

Cover photo
Azney Shamsuddin
Lives in Malaysia
1,997 followers|2,082,344 views
AboutPostsPhotosVideos+1's

Stream

Azney Shamsuddin

Shared publicly  - 
1
Add a comment...

Azney Shamsuddin

Shared publicly  - 
 
Baru dapat update huhuhu
 ·  Translate
1
Add a comment...

Azney Shamsuddin

Shared publicly  - 
 
Giveaway October 2015 Cash RM500 by Emas Putih
 ·  Translate
1
Add a comment...

Azney Shamsuddin

Shared publicly  - 
 
Segmen 12 Jam Bloglist #17 Mialiana.com
Segmen 12 Jam Bloglist #17 Mialiana.com Pencarian bloglist bagi bulan November dan Disember 2015 di Mialiana.com bermula pada hari ini, 23 Oktober 2015 , iaitu tepat jam 11.00 pagi sehingga 11.00 malam nanti. Semua dijemput join. Syarat-syaratnya : Follow b...
 ·  Translate
1
Add a comment...

Azney Shamsuddin

Shared publicly  - 
 
Prepared Barang untuk Orang Baru
Hai Barang baby memang comel-comel kan? Teruja sangat bila lalu
kawasan baby di pasaraya. Mesti nak singgah nak pegang walaupun tak beli
hehehe. Azney pun tak terkecuali. Sibuk jugak prepared barang-barang untuk orang
baru. Beli sikit-sikit. Tapi sekarang n...
 ·  Translate
1
Add a comment...
Have her in circles
1,997 people
ardhit zai's profile photo
Muhammad Haikal's profile photo
Syahrusaid Othman's profile photo
Nur Amirah's profile photo
Ayyub Shah's profile photo
irsah imihar's profile photo
‫رديف بلال‬‎'s profile photo
Junaidah Marni's profile photo
Zizie Zack's profile photo

Azney Shamsuddin

Shared publicly  - 
 
Kenangan 3
hai lama tak updated kan ? macam-macam berlaku sepanjang duduk wad tapi tak tau nak cerita yang mana. Hari nie da masuk minggu ketiga azney stay sini. Alhamdulillah dah boleh sesuaikan diri. Aktiviti banyak makan tido je sebab kitorang memang digalakkan ban...
 ·  Translate
1
Add a comment...

Azney Shamsuddin

Shared publicly  - 
 
Masuk wad 03/11/2015
Jenuh tunggu line ada baru dapat update Pagi tadi ingat app dengan pakar O&G takde yang serius sekali ambek kena tahan wad terus. Awal 2 bulan dari due date. OMG tak leh bayang camne la kehidupan selama 2 bulan nie dalam wad.Erul cakap Azney boleh rehat den...
 ·  Translate
1
Add a comment...

Azney Shamsuddin

Shared publicly  - 
 
Giveaway October 2015 Cash RM500 by Emas Putih
[Sila Tekan Banner Di Atas Untuk Join ] Hadiah : RM50 Cash x 10 pemenang Tarikh Mula : 29 October 2015 | Tarikh Tamat :12 November 2015 ".. Thanks for reading this entry! Assalamualaikum..." love, azneyshamsuddin klik iklan nuffnang
 ·  Translate
1
Add a comment...

Azney Shamsuddin

Shared publicly  - 
 
Barang baby memang comel-comel kan? Teruja sangat bila lalu kawasan baby di pasaraya. Mesti nak singgah nak pegang walaupun tak beli hehehe. Azney pun tak terkecuali. Sibuk jugak prepared barang-barang untuk orang baru. Beli sikit-sikit. Tapi sekarang nie ada hobi baru pulak cuci mata secara online huhu. Rambang mata betul di buatnya. Walaupun tak boleh pegang tapi pilihan warna dan corak lagi banyak.
 ·  Translate
1
Add a comment...

Azney Shamsuddin

Shared publicly  - 
 
Prepared Barang untuk Orang Baru
Hai Barang baby memang comel-comel kan? Teruja sangat bila lalu
kawasan baby di pasaraya. Mesti nak singgah nak pegang walaupun tak beli
hehehe. Azney pun tak terkecuali. Sibuk jugak prepared barang-barang untuk orang
baru. Beli sikit-sikit. Tapi sekarang n...
 ·  Translate
1
Add a comment...

Azney Shamsuddin

Shared publicly  - 
 
Placenta Previa (PP) : Uri Di Bawah Semasa Mengandung
Selasa baru nie azney pergi checkup 7 bulan, excited nie sebab boleh scan baby. Dalam hati nie teruja giler nak tahu jantina baby sebab nak prepared barang-barang. Kalau salah beli warna tak sesuai pulak untuk anak ibu nie hehehe. So pergi la ke KKIA cam bi...
 ·  Translate
1
Add a comment...
People
Have her in circles
1,997 people
ardhit zai's profile photo
Muhammad Haikal's profile photo
Syahrusaid Othman's profile photo
Nur Amirah's profile photo
Ayyub Shah's profile photo
irsah imihar's profile photo
‫رديف بلال‬‎'s profile photo
Junaidah Marni's profile photo
Zizie Zack's profile photo
Basic Information
Gender
Female
Story
Introduction

Im Single But My Heart Is Already Taken

Places
Map of the places this user has livedMap of the places this user has livedMap of the places this user has lived
Currently
Malaysia
Links
Azney Shamsuddin's +1's are the things they like, agree with, or want to recommend.
Background Eraser – Android Apps on Google Play
market.android.com

◇ This is an application for cutting pictures and for making a picture's background transparent.◇ The resulting images can be used as stamps

GO Launcher EX (português)
market.android.com

GO Launcher EX é a versão extra de GO Launcher, um dos programas mais populares lançado no Android Market, proporciona belos temas, rápida v

Kesan Pengambilan DOUBLE STEMCELL !!
www.azneyshamsuddin.com

Double Stemcell membekalkan nutrient bagi membantu merangsang pertumbuhan dan pengantian sel sel baru serta pembaikan sel lama ( yang telah

So sweet ..
www.azneyshamsuddin.com

Most of us can probably relate to what this couple is going through. Watch. see here At 1:22: If you've ever loved someone, listen to what t

♪♪ Kali pertama dapat stereng kereta ♪♪
www.azneyshamsuddin.com

Asalamualaikum ... apa pengalaman korang bila kali pertama bawak kereta? atau pun senang cerita dapat pegang stereng selepas dapat lesen? me