Profile cover photo
Profile photo
najidah ibrahim
13 followers -
Love doing online business with zero risks!!
Love doing online business with zero risks!!

13 followers
About
Posts

Post has attachment
Nak bagi hadiah birthday anak, tapi buntu tak tahu nak beli apa. Asyik-asyik mainan. Boring pulak kan? 

Jom baca 8 idea menarik ni.

http://www.hidupbijak.com/2016/01/hadiah-untuk-anak-anak/
Add a comment...

Post has attachment
Kalau anda masih lagi belum mula menyimpan, apa kata anda baca 5 tips ini. Menarik dan mudah dilaksanakan.

http://www.hidupbijak.com/2016/01/5-tips-untuk-memulakan-simpanan/
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
Jom, kita baca 7 tips untuk pastikan rumah nampak sentiasa je kemas dan teratur. Apa kata anda cuba ikut. Kata orang, alah bisa tegal biasa. Dah jadi habit, senang dah. Baru lah rumah kita tak jadi macam baru lepas kena tornado! Bukan nak tiru rumah dalam majalah tu pun, tapi at least, nampak kemas. Ye tak? 

http://www.hidupbijak.com/2016/01/7-perkara-anda-patut-buat-setiap-hari-untuk-pastikan-rumah-kemas/
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Nak shopping barang-barang keperluan? Sila buat perancangan terlebih dahulu.

http://www.hidupbijak.com/2015/12/rancang-aktiviti-shopping-anda/
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Oleh sebab kos sara hidup yang amat tinggi pada masa kini, maka anda memilih untuk berjimat-cermat dalam semua perkara. Tetapi,mungkin ada di antara kita yang tidak sedar tentang pembaziran yang dilakukan, yang mana walaupun ia nampak kecil dan remeh, namun dapat menyelamatkan wang kita dari hangus. Saya ingin kongsikan beberapa perkara dengan anda, dan diharap ianya dapat menjadi panduan.

http://www.hidupbijak.com/2015/12/15-pembaziran-yang-sering-dilakukan-tanpa-disedari/
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Jimat RM400 untuk pembelian tiket kapal terbang dengan kad kredit.

http://www.hidupbijak.com/?p=95
Photo
Add a comment...

Post has attachment
sape tak nak benda free kan? bagi parents yg anak nya memang guna drypers, jom baca

http://www.hidupbijak.com/?p=103
Photo
Add a comment...

Post has attachment
kos hidup semakin tinggi. harga barang semakin mahal. jom tengok 10 tips untuk jimatkan belanja barangan dapur anda. 

http://www.hidupbijak.com/?p=41
Photo
Add a comment...

Post has attachment
urus perbelanjaan dengan menggunakan teknik sampul tunai.

http://www.hidupbijak.com/?p=35
Photo
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded