Profile cover photo
Profile photo
Miraa Hussin
533 followers -
Pffft
Pffft

533 followers
About
Miraa Hussin's posts

Post has attachment
Rumah Atas Pokok di Papar, Sabah
Assalamualaikum and hellow mellow marshmellow to everyone who is currently reading my blog post. Its been a while. Lol. Aight. A very quick update. Pernah dengar kan how some people perli us Sabahan about tinggal atas pokok? That is very common tho. Haha. W...

Post has attachment
14 March 2017 - Accident
Assalamualaikum... Syukur alhamdulillah masih diberi kesempatan untuk menaip entry hari ini... Masih diberi kesempatan untuk berjumpa dengan Umi lagi... Nak diceritakan lah last week Miraa terlibat dengan kemalangan jalan raya. First time terlibat. Ya Allah...

Post has attachment
Hectic year end and new year
Assalamualaikum. Tak perasan dah masuk tahun baru tapi blog tiada entry baru. Been busy since forever. Banyak benda yg tak settle dan bila dah settle, ada lagi new task. HAHAHA. Macam robot doe. So here's a short re-cap on what happen for these few months.....

Post has attachment
BBQ Dinner at Sunset Nexus Karambunai with friends
Assalamualaikum . Late blog entry here. Been super busy for the past few weeks urus itu ini konon yang sampai sekarang dak siap hahaa. Nanti-nanti je lah update pasal tu. Kalau sebelum ni Miraa update pasal internship and part time at Nexus. This time jadi ...

Post has attachment
Nexus Resort & Spa Karambunai : Internship & Part timer (Final part)
Hello. Good afternoon. This will the part 4 and the final entry from my last entry submission. Huehuehue. Todia. Omputeh haha. Okay, to be honest I ’m not in the mood to type an entry tapi dah bosan, so kita kuatkan je lah semangat nak habiskan entry kita y...

Post has attachment
Nexus Resort & Spa Karambunai : Internship & Part timer (Part 3)
A photo posted by Nur Amira Atira (@miraahussin24) on Apr 16, 2016 at 10:32pm PDT Assalamualaikum. Okay. Macam yg dijanjikan cakap sorang-sorang ini entry sambungan kepada entry sebelum ni. Huhuhu. Kalau sebelum ni as trainee, this time as part timer. Haa...

Post has attachment
Nexus Resort & Spa Karambunai : Internship & Part timer (Part 2)
Assalamualaikum. We meet again. Eseh hahaha. So this entry basically sambungan entry Miraa yg sebelum ni which is the part 1 Miraa practical kat NRSK dan kat bahagian Sunrise Kitchen. Dalam entry kali ni Miraa akan kongsi pengalaman Miraa sepanjang kat Suns...

Post has attachment
Nexus Resort & Spa Karambunai : Internship & Part timer (Part 1)
Assalamualaikum! HOHOHO. Dah lama gila-gila tak hapdet blog or any entry yg panjang berjela dengan perkataan sebab busy dan takde masa nak ngadap laptop. Boleh nampak sangat that last year and this year blog entry sangat-sangat-sangat sedikit. Tapi last yea...

Post has attachment
Bae ke Sabah #zaenuramirastory
Assalamualaikum. Heh hehh hehh... Selama ni duk hapdet-hapdet pasai bae kat pesbuk kat tuiter kat wicet kat blog dengan ayat-ayat budak hingusan gitchu. Kalau nak scroll entry lama pun tak sanggup lah nak baca. Dah edit kot semua sebab too childish :D  Hell...

Post has attachment
mm. hi. lol.
The story of my precious lunoks and why I can't get rid it off me. Uhuk. Welp.  No baju raya for me indeed. No raya anyway. ⠀ ⠀  Hahaha. Siapa yg konon nak diet dari tahun lalu tapi sampai sekarang sama juga tak kurus-kurus raise your hands up 🙌🏻 Cause yo...
Wait while more posts are being loaded