Profile cover photo
Profile photo
Juls Julie80
87 followers -
count your BLESSINGS, not your PROBLEMS
count your BLESSINGS, not your PROBLEMS

87 followers
About
Posts

Post has attachment
jom join Planner Sioca 2018 giveaway..!! :)
Add a comment...

Post has attachment
PLANNER SIOCA 2018 GIVEAWAY
Assalamualaikum wbt, It's GIVEAWAY time!  {setelah sekian lama} Tema  planner  tahun 2018 kali ni ialah - Cantik dan MURAH..!! Tapi kalau nak  FREE , jom  join giveaway  ni. ;D Tahun ni seperti yang saya beritahu, ada dua jenis  planner  untuk  maximize pen...
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
Lazada Online Revolution Blogger Contest
Assalammualaikum.. hyeeeeeeeeeeeee.. lama tak bersiaran secara langsung. hehehe. Rasanya ramai sangat blogger sekalian yang dah tau bahawa Lazada sekarang tengah buat kempen pemotongabn harga giler-giler murah punye iaitu   ONLINE REVOLUTION SALES!  yang be...
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
RESEPI : SUP TULANG LEMBU
Salam. Menu semalam (tak ingat semalam tu bile sebab entry ni dah masuk dlm draft ntah bape minggu ). Beli tulang petang khamis, malam tu terus bersihkan dan rebus. Kiranya balik petang jumaat tu tak payah sibuk dan kelam kabut nak masak la. Balik umah just...
Add a comment...

Post has attachment
RESEPI : UDANG GORENG BUTTER PALING SIMPLE TAPI SEDAP
Salam Sabtu. Hari ni kawan-kawan blogger pergi mana? Jenjalan makan angin? Shopping or mereput kat umah jer? haha..!! Sape yang mereput jer tu, kita genggggg..!! kehkehkehh... tak tau nak pegi mana sebenarnya. Tapi plan kemain la banyak, last2 xde pun kelua...
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
OTAI DUNIA BLOGGER : 'HASRULHASSAN.COM' | SEGMEN BLOGLIST AKHIR TAHUN 2017
. Salam. Blog julsjulie80.blogspot.my   ni bukanlah blog pertama kite. Blog yang pertama dulu buat tahun 2008 ke 2009 kalau tak silap. Masa tu entry banyak merapu. Takde isi yang berinfo pun. Tapi ramai jugak follower time tu. Sebab rajin blog walking dan t...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded