Profile cover photo
Profile photo
Boy Baukema
59 followers
59 followers
About
Posts

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Nu, de inspiratie voor het aanmaken van deze groep. Even een recap voor zover ik het heb begrepen (correct me if I'm wrong):

+Rick Van Dijk heeft het nogal moeilijk gemaakt voor +Gerald Raucamp in Arnemuiden en +Anthonie skurfer
Beide hebben Rick gevraagd om Arnemuiden en skurfers portalen (rond de vondellaan) met rust te laten.

Toen kwam +Thijs Moerman in Arnemuiden en ik in Vlissingen en sloopten alles weer :-).

Even wat betreft de community, zoals +Rick Van Dijk al heeft gezegd spreekt hij niet voor ons allemaal. Thijs ook niet. Ik ook niet.
Wij zijn een community van gelijken die van alles delen, en geen hiërarchie kennen. We spelen soms samen, soms alleen.

Mochten er afspraken zijn zullen die ook nooit 'community of factie' breed zijn, daar kan ook niet zeker niet in Zeeland waar deze zomer zeker wat 'wildcards' zal brengen van elders.

Eventueel kunnen er afspraken zijn met 'veelspelers' zoals Rick, of anderen, maar elke speler zou hier mee in moeten stemmen.

Wat betreft bescherming van groene portalen hebben we er over gediscussieerd en is er zeker geen consensus. Ik snap dat groen liever wat meer groen ziet, in diezelfde positie zat blauw ook tot voor kort in Vlissingen. Ik raad groen aan om hetzelfde te doen als wij hebben gedaan, samen spelen en recruiteren.

Met dit laatste wil ik wel aan meehelpen. Ik zou (aan blauw en groen) willen voorstellen om voor Middelburg en Vlissingen te doen wat +Frank van Bruxvoort heeft gedaan in Goes. Een gedeelte 'low level' houden. Zie ook link voor een voorbeeld.

Post has attachment
Hey +Anthonie skurfer hoe zit het met Nollenbos Statue (duplicaat en verkeerd geplaatst)? Heb jij die gesubmit? Waarom staat die in een huis? Wil je dat we op de koffie komen? ;-)
Photo

Hi Ik ben MrPacMan (Resistance), voormalig relaxnow (Enlightened) voor oudgedienden. Vader van Benjamin (14-07-12, scheelt niet veel Femke!).
Speel voornamelijk in Souburg en Vlissingen, maar kom voor mijn werk overal.
Wait while more posts are being loaded