Profile cover photo
Profile photo
Marius Muresan
About
Posts

Post has attachment

Post has attachment
Access Facelift
Curs Access Facelift - Brasov
Curs Access Facelift - Brasov
beautylifemina.blogspot.ro
Add a comment...

Post has attachment
Sarbatoriti ziua Romaniei cu o zi de relaxare, bucurie si noi posibilitati.....
Curs de Access Bars - Brasov
Curs de Access Bars - Brasov
beautylifemina.blogspot.ro
Add a comment...

Post has attachment
Iti amintesti cand a fost ultima oara in viata ta cand te-ai simtit complet relaxat, hranit si ingrijit cu iubire? Sau a trecut cam multa vreme de cand ai avut parte de blandete fata de corpul si fiinta ta, dincolo de orice judecata?

Prima clasa de Access Consciousness este “Access Bars®”. 

Stiai ca sunt 32 de punctepe cap care, atunci cand sunt atinse usor, vor elibera fara efort, cu multa usurinta, tot ceea ce nu iti permite sa primesti? Aceste puncte contin toate gandurile, ideile, credintele, emotiile si parerile pe care le-ai depozitat in oricare din vietile tale. Aceasta este o ocazie sa te eliberezi de ele! In fiecare sesiune de Bars® se pot elibera de la 5 la 10 mii de ani de limitari in acea arie din viata ce corespunde Barei rulate.

Rularea bars este un proces incredibil de relaxant si hranitor, capabil sa elibereze limitari prezente in orice aspect din viata pe care esti dispus sa-l schimbi! Cat din viata ta se rezuma la a face si nu la a primi? Ti-ai dat seama ca viata ta nu este inca ceea ce ai vrea sa fie? Poti avea tot ceea ce doresti sa ai (si mult mai mult) daca vei fi dispus sa primesti mai mult si sa faci, poate, un pic mai putin! Disponibilitatea de a primi sau de a invata Bars va face ca mult mai mult sa poata intra in viata ta!

“Access Bars®” au asistat sute de mii de persoane in schimbarea diverselor aspecte legate de corp si alte situatii cum ar fi: somnul, sanatatea, greutatea corpului, banii, sexul si relatiile, anxietatea, stresul si mult mai mult decat atat! In cel mai rau caz, dupa o sedinta de bars te vei simti ca dupa cel mai bun masaj din viata ta. In cel mai fericit caz, intreaga ta viata poate sa se schimbe intr-o viata mult mai ampla, cu usurinta totala.

In toata lumea, copiii si adolescentii pana la 15 ani pot participa gratuit la toate clasele daca sunt insotiti de un adult. Cei cu varsta de 16, 17 si 18 ani vor plati doar jumatate din pretul cursului ales.Toata lumea e inclusa in Access Consciousness si prezenta fiecaruia este considerata o contributie majora in crearea unei posibilitati magnifice in lume.
Invitatia lansata de Access te ajuta sa te recunosti pe tine ca fiind cu adevarat o fiinta infinita si sa pasesti in capacitatea de a genera o viata care trece dincolo de tine, cel care crezi tu ca esti. Ca fiinta infinita, tu ai perceptii infinite, poti accesa cunoastere infinita, poti fi infinit si poti primi infinit. Ca “fiinta infinita” totul devine posibil si poti avea alegere totala.

Vino acum si experimenteaza ACCESS BARS®

Cand: 13 Feb. 2016 ora 10:00       Durata: 10:00 – 18:00
Unde: Brasov,  locatia va fi anuntata participantilor.    
Cost: 780 Lei, sau 390 Lei pentru cei care repeta clasa.
Pentru inscriere si detalii mail: mmcserv@gmail.com si tel. 0727 211 121
Add a comment...

Post has shared content
Ce ai spune daca ti-as zice ca iti poti schimba viata intr-o singura ora, timp in care stai intins si te relaxezi. Mii de oameni au facut-o deja pe intreaga planeta.

Despre ce vorbesc? se numeste ACCESS THE BARS.

Ai cerut tu universului sa iti arate alte posibilitati, cu usurinta, pentru viata ta si a familiei tale?

Primirea unei sedinte de Bars poate fi unul din momentele de introspectie, un moment in care te conectezi din nou cu tine. O sesiune de Bars iti poate aduce un sentiment de relaxare profunda, pace si liniste in corp, in minte si in suflet, cum nu ai mai avut poate de multa vreme. Si, mai mult, dupa sedintele de Bars, viata ta va incepe sa se schimbe ca urmare a eliberarii judecatilor, concluziilor, convingerilor, tiparelor ... Cum se poate si mai bine decat atat ?

Este o metoda de eliberare a blocajelor emotionale, mentale, fizice, cu usurinta totala !

Ti-ar placea sa ai in viata ta mai multa abundenta, bucurie, sanatate, armonie sau claritate?

Este un instrument „de prim ajutor” pe care il avem la indemana pentru orice situatie din viata. Este un instrument extrem de valoros care se poate adauga oricarei terapii, metode de consiliere si de dezvoltare personala. Este o tehnica de eliberare a stresului, prin care se obtine o pace profunda, claritate, si o mai mare capacitate de a fi prezent in viata ta.
Bars® este o terapie manuala, foarte delicata si noninvaziva, si se concentreaza pe un numar de 32 de puncte de pe cap, care atunci cand sunt atinse usor, declanseaza o descarcare a incarcaturii elecromagnetice (blocajelor) atat in plan fizic cat si mental. Fiecare din aceste puncte de pe cap este in corelatie cu diferite aspecte ale vietii, cum ar fi: creativitatea, vindecarea, comunicarea, imbatranirea, banii, controlul etc.

Atingerea acestor puncte, permite ca schimbarea si vindecarea sa aiba loc in zonele respective.

Vino sa inveti o metoda care iti poate transforma viata si poate transforma viata celor din jurul tau!

INSCRIE-TE ACUM si participa la clasa ACCESS THE BARS din 6 februarie 2016 in Cluj Napoca

Ce posibilitati poate deschide aceasta clasa pentru noi???

Cine poate invata Bars?

- oricine poate invata sa faca bars, nu e nevoie de nici o pregatire speciala
- psihologi, psihoterapeuti, medici, maseuri, asistenti medicali, moase, casnice, osteopati, practicieni prananadi, reiki, theta healing, EFT, terapeuti reconectare, terapeuti Bowen, oameni de afaceri… etc…pensionarii si varstnicii, de asemenea pot invata cu usurinta !
- copiii pot participa si invata cu usurinta sa faca bars ( pana la varsta de 15 ani clasele sunt gratuite pentru copii insotiti de un parinte, intre 16-18 ani tariful este redus la jumatate)

Investitia = 780 ron, sau 390 ron pentru cei care repeta clasa.
Durata cursului Access Bars® : 1 zi ( de la ora 11,00 la ora 19,00), cu pauza de masa si cafea
Data 6 februarie 2016, ora 11,00
Locatia va fi comunicata participantilor.

Pentru inscriere si detalii mail: mmcserv@gmail.com si tel. 0727 211 121
Add a comment...

Post has attachment
Practicieni Bars in Romania.

Contactati-ne!
Add a comment...

Post has attachment
Noul logo mmc
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Inscriptioanre panouri pentru Fabrica de zahar BOD
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Inscriptionare Smart pentru NEOGLASS
PhotoPhotoPhotoPhoto
Inscriptionari
4 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
Inscriptionare macara ZALICONS SRL
Photo
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded