Profile cover photo
Profile photo
Shah Irwan
226 followers
226 followers
About
Shah Irwan's posts

Post has attachment
Terima kasih bro atas penyertaan dalam kontes kami yang julun kalinya kami adakan.. Pastinya setiap teguran dari anda akan kami ambil kira untuk tujuan penambahbaikan lagi laman klinik cinta kami.. Terima kasih atas komen yang bernas ini..

Post has attachment
saya setuju dengan pendapat akak, ada lagi ciri2 blog yang rasa nya pengunjung terus malas nak baca.. like untuk baca tunggu 9999saat untuk baca.. dah like pun sama.. Cara ni mungkin agak samseng untuk mendapatkan like yang banyak.. terkadang terpaksa inspect elemen untuk baca, tapi kalau sekadar gosip artis tu maaf, masih banyak lagi blog yang baik boleh di baca.. rpendapat +reezluv .com saya bersetuju.. Cuba cari theme yang mesra mobile.. Memang kebanyakkan sistem comment blogger tidak boleh di akses menerusi mobile.. Content akak cukup bagus.. Pengisiannya semakin mantap.. teruskan menimba ilmu di group denaihati tu, saya pun selalu bertanya pada yang pakar di situ, kesemuanya tidak lokek ilmu..

Post has attachment
pada saya dah ok dah.. tak la serabut sangat,. kalau ada nak cari theme yang boleh nampak professional, boleh je download di http://www.templateify.com/search/label/Templates?max-results=15

Post has attachment
menarik..
Wait while more posts are being loaded