Profile cover photo
Profile photo
Shahrul Hairy
1,361 followers -
“A Whole World in Your Hands”
“A Whole World in Your Hands”

1,361 followers
About
Posts

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Home improvement tips to increase your property value
A seasonal property investor will get their property renovated or upscale to increase the property value. Usually property is renovated because if there are defects, cracks or broken and if research is not properly done, it could bursts your finance. Imagin...
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Pes Bawang Putih dalam pack travel DELIZIOSO? by shahroll
As salam, hello readers... Pernah tak korang terfikir, akan wujudnya pes bawang putih dalam bentuk yang, berlainan? Yang senang dibawa kemana saja dan yang penting dapat jimatkan masa korang kat dapur untuk memasak. Aku nak perkenalkan kepada korang, jenama...
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Blog rasmi SH Network Media | Internet Marketing Malaysia by shahroll
As salam & hello readers... Alhamdulillah, sempat lagi aku update blog disini untuk update tentang sedikit perkembangan tentang business aku di SH Network Media . Syukur Alhamdulillah, sudah masuk tahun ketiga , nama 'SH Network Media' ini aku bawa dan 'dij...
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
Tepung berempah terbaik? Cuba MY LESUNG!
Add a comment...

Post has attachment
Tepung pedas terbaik dari Tepung Berempah My Lesung
As salam, hello readers... Syukur Alhamdulillah, dapat lagi aku update blog. Walaupun tak sekerap dulu, insyaAllah akan ada update panjang-panjang untuk tatapan korang ok? Alright, hari ni aku nak share dengan korang semua pasal tepung. Tepung??? Ah, serius...
Add a comment...

Post has attachment
Shahrul Hairy commented on a post on Blogger.
semoga berjalan lancar proses kelahiran, Aminn!
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded