Profile cover photo
Profile photo
Suzie Ahmad
11 followers -
GET A BETTER HEALTH LIVE HAPPILY
GET A BETTER HEALTH LIVE HAPPILY

11 followers
About
Posts

Post has attachment
Shaklee revise harga setelah beberapa tahun harga tak naik
Assalamualaikum. nak bagitau ni, Shaklee revise harga supplement dan harga baru ni akan berkuat kuasa pada 01 May 2017. So lepas ni jangan terkejut tau bila tak dapat harga yang selalu tu. lama dah Shaklee tak revise harga.. minyak naik ke GST ke ape ke har...
Add a comment...

Post has attachment
Atasi masalah sinki tersumbat dalam masa 15 minit
Assalamualaikum... sekarang taip kat blog ikut mood pulak ye.. huhu camne la nak dapat rating tinggi macam ni ye.. Bila la mood nak menulis macam dulu sampai.. Entah la ye.. Ok nak cerita ni pasal hal sinki tersumbat..  Last week 3 hari aku ada masalah deng...
Add a comment...

Post has attachment
Apa dah jadi? Hotel Seri Malaysia - Part 2
Assalamualaikum... Dah masuk part 2...huhu  Alhamdulillah masih ada yang sayang.. Ramai yang bertanya khabar, tanya cerita.. camne berlaku.. macam2 la.. rezeki dalam pelbagai bentuk.. Subhanallah...  Terima Kasih pada kawan2 yang ambil berat, tak lupa juga ...
Add a comment...

Post has attachment
Apa dah jadi? Hotel Seri Malaysia Alor Setar
Assalamualaikum.. lama tak berupdate. Malas pun ada sebenarnya. Tapi arini aku nak update sebab nak simpan sebagai "kenangan". Dah selamat dah adik ipar aku bergelar suami pada 29/10/2016. Aku punya plan nak keluar pulau sehari awal. Tapi plan husband aku l...
Add a comment...

Post has attachment
Masih Pengedar yang SAH
Assalamualaikum.. Selamat Pagi ( masa di taip masih pagi, tak tau la korang baca kul brape.. hihi )  Nak bagitau ni, walaupun aku ada jual macam2 sekarang ni, tapi aku masih lagi pengedar Shaklee yang sah tau.. cuma may be dah jarang buat promo kat FB, kat ...
Add a comment...

Post has attachment
JERAWAT KECUT BILA GUNA SABUN
Assalamualaikum... ke udara lagi.. ok nak cerita ni, kat blog aku ni ada 1 tajuk yang BOOM sangat. tau ape? "hapuskan jerawat dalam 1 malam sahaja" ramai la yang whatsapp tanya camne.. padahal dalam tu dah cerita dah guna apa.. siap harga sekali.. ermm kora...
Add a comment...

Post has attachment
Page Baru: FreshPicks Langkawi
Assalam.. Macam cheapsmore.. kejap ada kejap tak ada. Ada yang rindu ke? meh la add Suzie Ahmad kat FB.. hihi.. nak cerita, sekarang ada product baru yang korang boleh dapat daripada aku. Click SINI --> FreshPicks Langkawi  Jangan lupa LIKE tau... Apa itu f...
Add a comment...

Post has attachment
Make Up Class
Korang... ni cerita april aritu tau.. hihi.. sedang gigih scroll fb balik nak share cerita kat sini.. tadaaaa......... hihi.... tak berapa cekap lagi part kening. kadang kadang jadi, kadang kadang tak jadi.. masa ni kening tak berapa nak menjadi.. banyak ke...
Add a comment...

Post has attachment
Bila mood malas sampai......
Assalamualaikum... aku sebenarnya banyak sangat nak story kat sini..  tapi lepas kes laptop rosak.. pc rosak.. aku jadi malas sebab yang aku ada cuma phone. lepas tu ada la few issue yang tak boleh nak up ke media sosial lagi bertambah malas la.. this is th...
Add a comment...

Post has attachment
Ikan bilis dah siap kopek
Assalamualaikum... semalam dah cerita pasal ikan bilis mata biru kan..  ada la jugak yang bertanya ikan bilis yang dah siap kopek.. ok untuk pengetahuan semua ikan bilis ni datangnya dari Langkawi.. since rumah pun dah dekar dengan kilang proses ikan bilis ...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded