Profile cover photo
Profile photo
Adlin Mohamad
37 followers
37 followers
About
Adlin's posts

Post has attachment
Adlin Mohamad commented on a post on Blogger.
keysha gak la banyak kali ke saloon tetap lalak cam kena dera sebab tu rambut cam boy x oanjang2 dah hahhaha ..

Post has attachment
♡ welcome february ! ♡
N3 pertama bulan feb Ya ampunnn mak skang ada aura malas yg amat nak menulis hahaha Nak citer apa erkkk Oooo citer pasal bento kyra la Meh mak share gambar bento2 kyra x selawa mana pun deco biasa2 campak2 je ..   Gambar tak ikut date hehehe tapi pic tuk mi...

Post has attachment
Adlin Mohamad commented on a post on Blogger.
la aryan baru 4y mati2 ingat dah 6y hehehe nampak tinggi

Post has attachment
Adlin Mohamad commented on a post on Blogger.
untung la anak mak...
cam aku ni semua anak apak apa cerrrr ...
mak buat x nampak je 

Post has attachment
Adlin Mohamad commented on a post on Blogger.
anak aku no.1 dari dulu asik suh hantar kelas ca,m gini apak x dengar ...
tgk la taun depan dia dah 7thn aku cari kelas ni masukkan dia demi keselamatan dia akan datang kan

Post has attachment
Adlin Mohamad commented on a post on Blogger.
 umah baru la pinky2 gitue hehehhe
lama x selak blog maklum la bz hadap keje kat opis ni ...
ko pun dah nampak belalai gayah ni ko hon dia bahaya tau !

Post has attachment
♡ project 2014 ♡
Dekat setahun rasanya x update blog ni Sebab bz kat opus dan kebanyakka  stok update hanya di page fb sahaja Bulan ni mhk little cutie try nasib menjadi vendor di sebuah butik  Selama setahun berbusiness baru tahun ni mhk little cutie ada akaun instagram Jo...

Post has attachment
Adlin Mohamad commented on a post on Blogger.
lum terkena tu x tau tu bahaya ke tak ... 

Post has attachment
Adlin Mohamad commented on a post on Blogger.
penuh gambo selfie dlm kete je kan ko ni

Post has attachment
Adlin Mohamad commented on a post on Blogger.
iron man !! hehehhe
kalau x kuarkan ada effect yea ..
moga semuanya berjalan lancar
Wait while more posts are being loaded