Profile cover photo
Profile photo
Nor Quraishia Ismail
1,220 followers
1,220 followers
About
Nor Quraishia's posts

Post has attachment
Cantik Bersama Dianz Vitamin
Assalamualaikum. Dah lama tinggalkan blog. Kini kembali untuk mempromosikan 1 produk yg sudah famous iaitu Dianz Vitamin. Hisap2 terus cantik. Bahi yang belum tahu mengenai Dianz Vitamin jum kenal2 dulu Yang paling penting sudah mendapat kelulusan KKM :) Ha...

Post has attachment
Resepi Laksa Perak
Bahan-bahan 1 kilo ikan kembung 2 @ 3 kilo laksa celur dengan air panas 3 biji bawang besar * 2 atau 3 ulas bawang putih ** 10 tangkai cili kering ** 2 inci belacan ** Daun kesum - Blend sedikit Bunga kantan - Blend sedikit Asam keping *ikut suka tahap ke...

Post has attachment
CPUV 32 - 37 dari Nuffnang
Fuhhhh. Punya la lama tak tgk Nuffnang . Sampai 6 campaign Nuffnang kasi. Syukur alhamdulillah. Kasi App Campaign actually android apps dari google play. Boleh So,blh try godek2 laa app tuu. Siap blh join contest laa. redeem gift la semua. huhu. SME Micro F...

Post has attachment
CPUV 28,29,30 & 31 dari Nuffnang
Sekian lame menghilang kini kembali. HEHE. Kemain lagi sampai 4 CPUV Nuffnang kasi. Dah lama tak update tuu yang jadi banyak tuu. Alhamdulillah,walaupun takde update ape2 tapi still dapat CPUV. Bila tengok keywords blog nie ada macam2 and ada la sipi2 terke...

Post has attachment
CPUV 26 & 27 dari Nuffnang (Sanofi Lactacyd Phase 2 & RMK Autumn/Winter 2014)
Alhamdulillah. Nuffnang masih sudi kasi CPUV kat blog nie. Dua CPUV yg terbaru dari Sanofi Lactacyd Phase 2 & RMK Autumn/Winter 2014 . Baru je tadi prasan ada iklan nie. So,kalau nampak iklan Sanofi Lactacyd Phase 2 boleh lah klik dan join utk menang RM30,0...

Post has attachment
CPUV 25 dari Nuffnang (Xperia Z2 (Cont))
Alhamdulillah. CPUV pertama di bulan September nie. Thanks Nuffnang dan Xperia Z2 (Cont) . Semakin mencurah2 rezeki dengan Nuffnang . Kalau mula2 dulu nak dpat 1 cpuv pun smpai setahun. hehe.Tu namanya usaha tangga kejayaan. cehh ! Kalau nampak iklan nie ra...

Post has attachment
Looks like people in KL show more love for Malaysia. How true is that?http://quraishia.readthisstory.net/my-520250-5676

Post has attachment
Weirdest things Malaysians eat and still say “Sedap gile!” http://quraishia.readthisstory.net/my-520250-5694

Post has attachment
Maggi : Bestnya Kawen
Tadi buka youtube lepas tu ada pulak keluar advertiser pasal Maggi. Sape tatau maggi tu ape meh sini aku hempuk satu kali. HAHA. Maggi nie sangat sinonim dalam kalangan orang2 bujang. Kih3. Tapi sekarang bukan org bujang jer suka maggi. Setiap lapisan masya...

Post has attachment
CPUV 23 & 24 dari Nuffnang (Jacob's - Simple Pleasures)
Lame tak update blog sekarang makanya Nuffnang pun segan nak bgy CPUV banyak2 mcm dulu. HAHA. So,baru2 nie ada la update 1 entry barulah Nuffnang nak bagi CPUV. Thanks to Nuffnang and Jacob's - Simple Pleasures . Nuffnang bagi 2 CPUV yang sama. Hmm,ape2 jel...
Wait while more posts are being loaded