Profile cover photo
Profile photo
Ana Nia
10 followers
10 followers
About
Posts

Post has attachment
DIAM
Wow... sangat lama ana x mencoret d sini... Cik H? Ada ni... cik H lalui banyak sangat ujian. Hehe.. cik H rasanya dah makin matang... matang dalam menguruskan kehidupan harian... mungkin kerana terlalu banyak pengalaman... pahit manis y dilalui... Sultan? ...
DIAM | Ana Nia
DIAM | Ana Nia
mencarinuryangesa.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Ana suka Anta... Ujian Hati bertimpa-timpa
Bismillahirrahmanirrahim~ Assalamualaikum cik H. Apa khabar iman cik H? merudum jatuh? Ya Allah terlalu lalai Lalai kenapa?? kerana terbuai dengan kata-kata janji. Ana tahu... Ana sudah lama menyukai dia. Sejak kali pertama mendengar kata-kata dari dia. Mas...
Add a comment...

Post has attachment
Tolong ingatkan aku
Bismillahirrahmanirrahim... air mata.... terus mengalir... saat kamu mengingatkan siapakah aku saat kamu berkata aku cuma teman saat kamu membisik aku dan kamu bukan apa-apa terima kasih atas ingatan kerana aku terlupa soal ini kerana aku telah melangkah ba...
Tolong ingatkan aku | Ana Nia
Tolong ingatkan aku | Ana Nia
mencarinuryangesa.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Kafarah Dosa
Bismillahirrahmanirrahim.... Sakit... yes... sesuatu yang pasti pernah setiap manusia lalui few years ago... ive gone through ten hours operation 10 jam antara hidup dan mati....  10 jam yang memisahkan antara gelap dan terang dalam hidup ni aku sangka saki...
Kafarah Dosa | Ana Nia
Kafarah Dosa | Ana Nia
mencarinuryangesa.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Schedule~
Bismillahirrahmanirrahim... Salam cik H 7 Mei 2014 eh tetibe tulis date... macam kat atas tu tade date kan dush~ jangan nak memanjangkan cerita.. Look at the picture below and Read the quote... sepanjang 23 tahun hidup ni... *eh 23 dah?? omo!! hanya 2 orang...
Schedule~ | Ana Nia
Schedule~ | Ana Nia
mencarinuryangesa.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
...:::Fahamilah:::...
Assalamualaikum to Cik H cik H.... cik H nanges lagi? cik H x tenang... x tenang sebab sultan accidently sent me 2 wrong message yang cik H rasa untuk orang lain tapi TER reply pada kite i text Sultan early in the morning.. Sultan doesnt reply BUT Sultan ca...
...:::Fahamilah:::... | Ana Nia
...:::Fahamilah:::... | Ana Nia
mencarinuryangesa.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Mendesak dan Terdesak
a.k.a Desperate FYI, i'm not i only care i didnt angry at all i just want u to stop waste because u always said "we have to save..." but when i try to help... and remind u.. u said me what?? MENDESAK? TERDESAK? i knew where my place now i know my limit i'll...
Mendesak dan Terdesak | Ana Nia
Mendesak dan Terdesak | Ana Nia
mencarinuryangesa.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Ya Allah Terima Kasih
Bismillahirrahmanirrahim... Di saat air mata mengalir laju merindui keluarga di kampung Di saat tiada siapa yang menemani Di saat ku berharap mama memeluk erat diri ini Di saat kesunyian mengisi hati Allahurabbi... Saat itu juga telefon berbunyi... Saat itu...
Ya Allah Terima Kasih | Ana Nia
Ya Allah Terima Kasih | Ana Nia
mencarinuryangesa.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
MH370
#MH370 Allah... Allah... Allah tercarik, terobek, hancur luluh hati apabila mendengar berita... pesawat MH370 yang hilang sejak 8 Mac 2014 mengakhiri perjalanannya di Selatan Lautan Hindi dan TIADA penumpang selamat (Najib Razak, 24/3/14) bercucuran air mat...
MH370 | Ana Nia
MH370 | Ana Nia
mencarinuryangesa.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Kalimah Cinta
Bismillahirrahmanirrahim.... Waaaa.... Tajuk xboleh blah kannnn :P tau x... Cik H kita rasa Cik H tengah berbunga-bunga kan? kekeke lameeeeeeeeeeeee sangat menanti... Alhamdulillah akhirnya dimakbulkan jua ~Terima Kasih sebab kembali lagi~ ^_^ & Jangan seka...
Kalimah Cinta | Ana Nia
Kalimah Cinta | Ana Nia
mencarinuryangesa.blogspot.com
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded