Profile cover photo
Profile photo
Nurul Hanim
112 followers
112 followers
About
Posts

Post has attachment
Diari Si Hati Tisu
Malam 12 Disember, jam 3.59pagi, sayup2 tangisan memecah kesunyian pagi. Sedang orang lain sibuk dibuai mimpi, dia masih dengan tangisannya yang tak henti2. Mungkin hatinya terlampau terluka. Tiada siapa pun tahu. Wajah ayah menusup masuk ke fikirannya memb...

Post has attachment
K.A.W.A.N
Rasa macam dah lama tak mencoret disini. Hidup sehari2 sebuk dgn kerja yg melambak. Maklum la sekarang anim dah masuk tahun 3, kerja bkn setakat double je, da triple da pn trmasuk la assigment, report, mini projek, bsuh bju, rapi kn kelengkapan dri, jga hat...

Post has attachment
Perjalanan seorang sahabat..
Selalu cerita aku pasti pasal cinta,tapi sekarang dengan berbesar hatinya aku nak kongsi cerita pasal aku dengan 'someone special',bukan lelaki tapi perempuan..klau sudi nak tahu,marilah..        Sejak dari zaman sekolah tadika lagi,aku jarang nak ada kawan...

Post has attachment
Hari bahagiamu,duka bagiku..
Baru beberapa hari aku menulis, semalam terjadi suatu perkara yang menampar relung hatiku ini..Dalam kebosanan,aku pun pergilah amik fon..scroll Facebook..scroll punya scroll,tiba-tiba...  aku nampak satu gambar.Sebab fon aku screen tak besar mana,so nampak...

Post has attachment
Cinta Tak Seharus Memiliki
Aku pernah dicinta,dan aku pernah diluka....         Ceritaku bermula,apabila hadir seorang lelaki menyuluh cahaya dalam kegelapan hidup aku.Pada awalnya,aku agak kaku menerima layanan dari orang yang aku sendiri tak kenali,tapi jalan yang telah Allah atur ...

Post has attachment
Jodoh
Bismillahirahmanirahim..lama benar rasanya tak menulis mencoret kisah hidup disini..Setakat ni tiada kisah yang menarik nak anim ceritakan,cuma hari ni saja nak menulis..pasal jodoh.Tapi tu bkn bermkna anim da jumpa jodoh anim.Anim masih mencari.Tak tahu la...

Post has attachment
Projek Assigment Mesin Pencari Jodoh...
          Wah..tajuk nampak gahkan..huhu..anim saje tulis tajuk mcm tu..bia kasi gempak sikit.. Sebenarnya nk kongsi perihal tntg assigment Aljabar yg anim kena selesaikan sebelum hari ahad nie..tugasannye tak susa mna pun cuma cari org dn tngkap gmba dngn ...

Post has attachment
Nak jadi Kaya?
Mahu menambah pendapatan??Saya ada caranya.. Dengan bermodalkan serendah RM55,anda mampu menjana pendapatan dari RM55-RM275 sehari.Bisnes ini tidak memerlukan anda untuk berjumpa dgn org ataupun berpanas menjual barang..cuma perlu tunggu orang datang join b...

Post has attachment
1.1.2014 TARIKH KERAMAT BUAT AKU..
Tinggal 3 hari je lagi nak masuk tahun baru...Mesti semua orang tak sabar-sabarkan.Berlainan pula bagi aku.1.1.2014. merupakan hari yang aku tak mahu tempuhi.Aku rasa macam tak nak tarikh tu ada dalam kelendar.Nak tahu kenapa??Sebab pada tarikh tersebutlah,...

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded