Profile cover photo
Profile photo
nurulhani abdullah
8 followers
8 followers
About
Posts

Post has attachment
Ada apa dengan De Ihaira Gallery..??
Bismillahirrahmanirrahim. Assalamualaikum.. Hai all, Hari ni Mama nak update tentang De Ihaira Gallery (apa tu..?? tetiba je muncul). Ingat tak pada entry yang awal-awal dulu yang Mama cakap niat nak berblogging ni. Kalau tak ingat boleh rujuk sini . Ha, se...
Ada apa dengan De Ihaira Gallery..??
Ada apa dengan De Ihaira Gallery..??
duniainsyirah.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
29012014 : Welcome De Ihaira Gallery
Assalamualaikum.. De Ihaira Gallery in Dunia Insyirah...!! Alhamdulillah..Syukur kepada Allah akhirnya dapat juga mama setup galeri ini khas untuk anak mama Izz Insyirah. Masih meniarap dalam dunia perniagaan online dan masih tercari-cari halatuju yang sesu...
29012014 : Welcome De Ihaira Gallery
29012014 : Welcome De Ihaira Gallery
duniainsyirah.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Projek Berpantang
Assalamualaikum Mr.J, Lama sudah kita tak ketemu ya...hehe Mama agak busy lately nak update blog. Kisah pasal Insyirah akan disambung semula selepas selesai projek masa berpantang ni..apa dia???kita sama-sama nantikan. By the way, semalam adalah 26 Januari ...
Projek Berpantang
Projek Berpantang
duniainsyirah.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Coretan Seorang Mama : Part 3 (Trimester Kedua : Permulaan Kisah Sedihku)
Assalamualaikum Hye Mr.J.. Dah berapa hari Mama tinggalkan blog ni. Almaklumlah Baba balik weekend. So, kenalah entertain my husband kan.. Alhamdulillah, dapat juga menjenguk blog hari ini untuk menyambung penulisan Mama yang tidak seberapa ni. So, back to ...
Add a comment...

Post has attachment
Masak ooh masak..Ayam Black Pepper
Assalamualaikum Mr.J, Mama nak masak apa hari ni untuk diri sendiri. Umi takde nak masakkan untuk orang berpantang..waaa...Tunggu Baba Insyirah alamat masuk angin la perut ni..Hmmmm.. Terpaksa masak sendiri la gayanya.. Orang berpantang boleh makan ayam kan...
Masak ooh masak..Ayam Black Pepper
Masak ooh masak..Ayam Black Pepper
duniainsyirah.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
AyuZan in Dunia Insyirah
Assalamualaikum.. Mr.J.....Sob..sob..uhuk.. Ihsan : Google You know what..Mama terharu sangat dengan seorang blogger merangkap junior zaman sekolah-sekolah dulu.. AyuZan . Dia tulis entry pasal Mama dan Baby Insyirah dalam blog . Mama dapat inspirasi menuli...
Add a comment...

Post has attachment
Coretan Seorang Mama : Part 2 (Trimester Pertama)
Assalamualaikum Morning Mr.J..!! Angin sepoi-sepoi bahasa kat kampung ni..eh..tak sepoi-sepoi jugak. Makin kuat adalah. Tapi apa-apa pun kalau tiada angin, kepanasan la pulak kan. So, bersyukur dengan seadanya. Alhamdulillah.. Hari ini dah hari ke-22 Mama b...
Add a comment...

Post has attachment
Part 1 : Pengalaman Hidupku (Mengandung)
Assalamualaikum Hai Mr.J.. I'm back..!! Entry kali ini lebih berkisarkan kehidupanku selepas bergelar isteri yang comel kepada Baba Insyirah.. :-) dan lebih spesifik pengalaman sewaktu mengandung. Kenapa selepas mengandung? Kenapa tak masa honeymoon ke, mas...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded