Profile cover photo
Profile photo
Nufaa
Life is a choice. Right path lead to a beautiful destination.
Life is a choice. Right path lead to a beautiful destination.
About
Posts

Post has attachment
Public
Review: Shower Cream & Shampoo Good Virtues Co.
Hi gais! How's your day? I hope its been good so. Alright, so today aku nak share dengan korang about this product yang quite famous especially lately ni lagi la kot. Haa apalagi mesti lah produk Good Virtues Co! Bertambah-tambah famous lagi after drama Rah...

Post has attachment
Public
My Raya Story
Salam Syawal gais! Rasanya masih tak terlambat untuk ucapkan Selamat Hari Raya ! Hihihi. Hmm itulah, dah raya kesepuluhhh baru dapat update on my blog. Sebelum raya tak sempat, busy kemas rumah buat preparation for raya la. On first Syawal surely tak dan na...
My Raya Story
My Raya Story
azraq-hydrangea.blogspot.com

Post has attachment
Public
Lawatan Ke Pusat Perubatan Universiti Kebangsaan Malaysia (PPUKM)
Hi peeps! Remember that aku ada mention pasal satu event yang aku nak update kat blog ni? And yeah, this is it! So, event ni adalah lawatan akademik oleh pelajar degree Medical Laboratory Technology (MLT) UiTM tahun kedua (sem 4) ke Pusat Perubatan UKM (PPU...

Public
Review Buku: Empayar karya Teme Abdullah
Salam ramadhan semua. Moga kita semua diberkati hendakNya. Entri kali ni saya nak buat review satu buku yang author nya memang my favourite la hehe. So, let's us! TAJUK: EMPAYAR HIKAYAT PUTERA TANPA NAMA KARYA: TEME ABDULLAH Aku beli buku ni masa PBAKL 2018...

Post has attachment
Public
#MyFirstTime Article Got Published on Crunch!
Yeayy! Alhamdulillah... I'm really grateful today. Despite of everything happened from morning till evening, this is one of the happy pills for me. Lol. CRUNCH πŸͺ Anyway, I guess most of the bloggers already know about the Crunch website owned by the Nuffna...

Post has attachment
Public
Selamat Menyambut Bulan Ramadhan ^^
Hai gais! Selamat berpuasa semua! πŸ˜„ Ehh, puasa ke tu? Hehe 😏 Harapnya puasa la ye. Hihi. Alhamdulillah, saya pun puasa hari ni. Sedar tak sedar dah masuk hari ketiga kita berpuasa kan. So lately ni tak sempat nak update blog ni. Well, nak akhir-akhir sem ...
Selamat Menyambut Bulan Ramadhan ^^
Selamat Menyambut Bulan Ramadhan ^^
azraq-hydrangea.blogspot.com

Post has attachment
Public
Pesta Buku Antarabangsa Kuala Lumpur 2018 (PBAKL18)
Hi dears! How's your day? Harap baik-baik saja la ye. Anyway, siapa dah pergi Pesta Buku kat PWTC??!! πŸ™‹πŸ™‹πŸ™‹ Yeayy hahaha. Siapa yang belum pergi, sila la pergi ye hehe. Meh sini sis bagitahu details sikit untuk yang nak pergi tu. Event: PBAKL 2018 Tarikh: ...

Post has attachment
Public
SPRING & DUCK GIVEAWAY BY BLOG NADIAIZZATY.NIA
🌸 Assalamualaikum 🌸 Hi peeps! Another giveaway, yuhuu!! SPRING & DUCK GIVEAWAY BY BLOG NADIAIZZATY.NIA klik banner untuk join! Giveaway ini berlangsung dari 23 APRIL - 11 MEI 2018 . Hadiah: Please check it out by yourself okay! Hehe. But for sure, it is r...

Post has attachment
Public
Drama Review (Korean): A Poem A Day
Hai gais! βœ‹ So, untuk entri kali ni sis nak share dengan korang tentang satu drama Korea yang boleh dikatakan masih baru juga la though dah episod 8 pun hehe. Still ongoing lagi cerita ni. Cerita apa ye? Ini dia, A POEM A DAY . πŸ““ SYNOPSIS : The story of li...
Drama Review (Korean): A Poem A Day
Drama Review (Korean): A Poem A Day
azraq-hydrangea.blogspot.com

Post has attachment
Public
Letter of Happiness Giveaway by Blog Siqahiqa
(klik banner untuk join) Giveaway ini berlangsung selama sebulan, dari 13 April - 13 Mei 2018. HADIAH MENARIK MENANTI UOLSS! 😍😍 Antaranya: 1) dUCk Scarf (New): Matte Satin Silk in Love Letter  2) Book (New) : Love & Happiness by Yasmin Mogahed 3) dUCk Not...
Wait while more posts are being loaded