Profile cover photo
Profile photo
Miele Főzőiskola
187 followers -
A hely, ahol barátságok születnek
A hely, ahol barátságok születnek

187 followers
About
Miele's posts

Post has attachment
;)

Post has attachment
Főzőtanfolyam az egészség jegyében

Az Ízek és Érzések magazin és a Miele Főzőiskola közös estje

A sütés- főzés közösségi élménye hatalmába kerít. A mennyei ízek elcsábítanak, a minőségi alapanyagokból készülő egészséges ételek elégedettséggel töltenek el.

Ez az esemény az egészségtudatosan élők főzőestje, ahol szem előtt tartjuk azt, hogy minden egyes elfogyasztott falat szervezetünk részévé válik. Tudjuk, hogy a színpompás ételek erősítik immunrendszerünket.

Tudatosan élünk és táplálkozunk.

Tartson velünk, kóstoljunk bele az egészség ízeibe!

Tematikus estjeinken mindig idény zöldségekkel és gyümölcsökkel dolgozunk és többek között vegetáriánus ételeket, valamint tej-, cukor- és gluténmentes finomságokat készítünk.

Jelentkezés: https://miele.hu/hu/rendezvenyek/egeszseg_fozotanfolyam/
Photo

Post has attachment
Fish Fridays a Miele Főzőiskolában

Mi alapján vásároljunk halat, hogyan bánjunk a kagylóval, melyik halat hogyan lehet a legfinomabban elkészíteni? Meg szeretné ismerni a trükköket, praktikákat? Segítünk!

Ötletet adunk, milyen ínycsiklandó halételek kerüljenek az asztalra. Segítünk, hogy minél változatosabb módon lephesse meg családját és magát ezekkel az egészséges finomságokkal. Ismerje meg Szabó Péterrel a halételek elkészítésének fortélyait és vegyen részt egy izgalmas kalandban, amelyben érdekes alapanyagokat ismerhet meg.

Jelentkezés: https://miele.hu/hu/rendezvenyek/fish-fridays/
Photo

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Egészséges életmód gőzpárolóval

Az egészséges ételek is lehetnek finomak és jóízűek. Az est folyamán megismerkedhet a Miele gőzpárolóval: készítünk majd ropogós zöldségeket, ínycsiklandozó halakat és omlós desszerteket. Vitamingazdag finomságokkal kényeztetheti családját és barátait.

A Miele gőzpároló használata élvezetet és új, nagyszerű főzési élményt ígér bármely étel elkészítése közben. A készülékkel könnyedén megőrizhető az ételkölteményekben a hamisítatlan természet nagyszerű íze. Akár egyszerű köretek vagy egy teljes menüsor is könnyedén elkészíthető benne, az elképzeléseknek semmi sem szabhat határt. Legyen előétel, leves, hal, hús, zöldség vagy épp desszert, mi sem egyszerűbb és természetesebb a Miele gőzpárolóival.

Jegy vásárlása -  https://miele.hu/hu/rendezvenyek/gozparolo_est/
Photo

Post has attachment

Post has attachment
Photo
Wait while more posts are being loaded