Profile cover photo
Profile photo
chepah ila Hussein
37 followers
37 followers
About
Posts

Post has attachment
Sambal Bilis Garing Chepah
Assalamualaikum, Hai korang!. Alhamdulillah dan bersyukur ke hadrat Ilahi. Aku dapat bersiar kembali disini. Yeah! Untuk entri yang pertama pada tahun 2017. Aku harap belum terlambat lagi aku nak ucapkan Selamat Tahun Baru 2017 kepada semua bloggerians yang...
Add a comment...

Post has attachment
Petua Sinki Tersumbat
Assalamualaikum, semua. Hi, korang!. Hari pertama bagi bulan November. Semoga daku istiqamah untuk update blog. Hehehe... Petua pertama yang aku nak kongsi bagi tahun ini dan pada bulan ini. Walaupun sebelum ni pernah je kongsi petua. Bahan-bahan diperlukan...
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
Sunk Into The Womb
Assalamualaikum, Hi, korang!. Lamanya tak menaip dalam blog ni. Mood dah kelaut rasanya nak maintain update blog. Lagi-lagi si kecik dah ikut masuk office. Tak menang tangan nak handle kerja office. Nak handle si kecik punya aktiviti lagi. Tu belom masuk la...
Add a comment...

Post has attachment
Pesta Buku Antarabangsa Kuala Lumpur 2016
Assalamualaikum, Hi, Korang! Yes! sangat lama betul aku menyepi dari dunia blogging. Takdelah bizi sangat. Cuma tiada daya untuk berkhidmat pada blog. Oucch! Untuk pengetahuan umum...kalau tanya kakak-kakak dan adik-adik clever girl, rasa diorang tahu tak b...
Add a comment...

Post has attachment
Istidraj - WW
Assalamualaikum, semua ;) Hai, korang!... sumber: muka buku... :)
Add a comment...

Post has attachment
SABAR
Add a comment...

Post has attachment
Pengalaman Mendewasakan III
Assalamualaikum, semua ;) Hai, korang!. Seperti yang dijanjikan....janji? Hmmmm...janji dicapati seperti orang itew. Konon hari tu berangan nak update one month per entry. Tapi hampeh....kebizian yang terlampau. Minggu ni lapang sedikit. Maka, marilah kita ...
Add a comment...

Post has attachment
Math, Add Math, Kalkulus...dan sewaktu dengannya...
Assalamualaikum, semua :) Hai, korang!. Tetibe terpanggil nak update belog. Setelah berbulan tak update. Hampeh!. Hanis Zalikha yang fofuler tu pun dah lama tak update belog jemah jemah ooiii!. Sebok giler wei sekarang ni..lagi-lagi hujung tahun. Sana sini ...
Add a comment...

Post has attachment
Pengalaman Mendewasakan 2
Assalamualaikum, semua ;) Hai, korang!. Pengalaman bersalin seterusnya. Due date 5 September 2010. Tapi....postponed. 10hb pagi keluar tanda. Tapi bukan pagi-pagi macam 1st pregnancy dulu...yang kali nak ke tengahari sikit. Jadi sempat la aku pose setengah ...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded