Profile cover photo
Profile photo
KisemberShop
6 followers -
Gyerekruhát, szépet olcsón!
Gyerekruhát, szépet olcsón!

6 followers
About
Posts

Post has attachment
Október 16 és 31 között minden 1500 Ft feletti megrendelés esetén a szállítás INGYENES, amennyiben Csomagautomata Pontra kéred!
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Új, hétvégi feltöltés! Az INGYENES Csomagautomatás szállításhoz feltölttünk nektek újabb ruhákat, hogy még nagyobb legyen a választék! Ne maradj le róla!
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Egy évesek lettünk!  Ünnepelj velünk!
Születésnapunk alkalmából most 10% kedvezménnyel vásárolhatsz, ha az alábbi kódot felhasználod vásárlásod során: "születésnap" 
Sőt még egy kis ajándékkal is kedveskedünk, csak válaszd ki melyiket szeretnéd! www.kisembershop.hu
Add a comment...

Post has attachment
Látogass el a weboldalra, hogy megtaláld!

www.kisembershop.hu
Photo
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Nagy lett? Kicsi lett? Nem erre gondoltatok? 
http://www.kisembershop.hu/garancia

.::. A #KisemberShop Garanciát vállal minden termékre!
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Szeretettel köszöntünk a Kisember Shop oldalán. Ez a webáruház angol használt gyermekruhák értékesítésével foglalkozik. Bizonyára mára már rengeteg hasonló webshopot látogattál meg, de garantáltan ez lesz a kedvenced. Hogy miért vagyunk ebben ennyire biztosak? Eláruljuk neked.
A mai magyar piacon rengeteg baba- és gyermekruházattal foglalkozó üzletet találunk, de azt gondoljuk, hogy a vásárló azért fordul a használtruhák vásárlásához, mert anyagilag ezt találja saját maga részére a legmegfelelőbbnek. Ennek legfőbb oka az ára. Mi feltettük magunknak a kérdést: ha használt ruha, akkor miért nem olcsó? Ezzel meg is találtuk a küldetésünk legfőbb célját! Szépet olcsón! (TÉNYLEG olcsón!)
A minőségi válogatás során négy különböző kategóriába soroljuk termékeinket, mellyel segíteni kívánunk azoknak a vásárlóknak, akik a ruhák használtsági fokára is kiváncsiak. Ezzel a kategorizálással egyben megadjuk a ruhák árát is, hiszen a nálunk vásárolt ruhák ára fix. Nálunk mindig garantált az ár, amivel a kedves vásárló előre tud kalkulálni. Ezzel arra törekszünk, hogy termékeink mindig olcsók maradjanak. Nem számít, hogy kabát vagy póló, hogy vastag vagy vékony. A kategória, vagyis a termék minősége adja nálunk a ruhák árát!
Szeretnénk Számodra egy olyan áruházat létrehozni, ahol ugyanolyan feltételekkel tudsz vásárolni, mint egy boltban, csak mi már megoldottuk neked a sorban állás, kiválogatás, átnézés problémáját. Nincs más teendőd, mint kiválasztani a ruhát(ruhákat), megrendelni, és akár már holnap nálad lehet olyan áron, mintha te jártál volna utána.
Photo
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded