Profile cover photo
Profile photo
nur nabihah yunus
242 followers -
Live better, look better and try harder. I am optimistic and always learning
Live better, look better and try harder. I am optimistic and always learning

242 followers
About
nur nabihah's posts

Post has attachment
**
Lama saya menyepi dekat blog. Bukan tak minat lagi blogging, banyak kekangan yang buat saya asyik tiada mood. Tak boleh macam itu lagi next time hehe. Saya ada cerita sedih, suka duka sepanjang saya belajar di sebuah universiti di bumi Malaysia ini. Adalah ...

Post has attachment
Tips Kulit Cantik Bagi Kecantikan Dalaman dan Luaran
Assalamualaikum Semalam saya ada cakap nak share tips kulit cantik kan? Hari ini saya nak cerita tips kulit cantik yang membantu ramai wanita mendapatkan kulit wajah idaman mereka. Nak cantik kena bermula dari dalaman dan luaran kita 1. Pengambilan Vitamin ...

Post has attachment
**
Assalamualaikum Kulit yang sihat pasti idaman semua orang kan? Bila tengok kulit orang ni cantik, hati dan mulut mula memuji hihi. Ada orang mungkin kulit cantik kerana genetik. Kulit dia memang jenis camtu. Kalau kulit yang memang asal tak jaga sikit, naik...

Post has attachment
Keistimewaan ESP Shaklee yang Membuatkan Diriku Jatuh Cinta Dengannya
Assalamualaikum Waktu saya belajar dulu, saya selalu rasa lemau, tidak bermaya, sukar menumpukan pelajaran di dalam kelas. Kalau waktu tengah hari sahaja, perut asyik berbunyi minta diisi. Berkeroncong habis bunyinya. Kriuk kriuk perut tanya mana nasi, mana...

Post has attachment
Tips Kecantikan Paling Senang Mudah dan Murah
Assalamualaikum Rahsia kulit cantik sebenarnya memang antara topik popular dalam kalangan wanita. Kulit flawless, kulit anjal gebu, cerah berseri dan lembut menjadi idaman kalbu. Cerah berseri tak semestinya kena kulit macam orang Cina, Jepun atau pun Korea...

Post has attachment
Perlu ke Habiskan Duit Buat Facial Apabila Ada Pilihan Lebih Jimat?
Assalamualaikum Pernah tak rasa dah pakai make up remover atau cleansing oil, tapi kulit macam tak bersih sangat pun? Blackhead atau whitehead masih berleluasa ada di wajah. Siap panggil kawan dia, jerawat dan sebum datang... lama-lama jadi kulit berminyak....

Post has attachment
5 Mutiara Kata untuk Pedoman Hati yang Selalu Sensitif
Assalamualaikum Tajuk dengar best kan? Mutiara kata ye bukan mutiara naga. Naga tu mitos je. Haha. Kecuali buah naga, yang tu memang wujud dan sedap dimakan yum yum yum :) Dah saya tak melalut lagi ni hihi... Mutiara kata ni saya ambil daripada one of my fa...

Post has attachment
**
Assalamualaikum Semalam saya ada cakap nak share apa yang Puan Herny ambil untuk dapatkan kulit cantik dalam masa seminggu. Seminggu tau! Bukan sebulan, dua bulan. Puan Herny kena parut demam campak yang membuatkan beliau melakukan rutin kecantikan mengguna...

Post has attachment
Vitamin C Shaklee ni memang best. Tahan lama pulak tu. Tak rugi beli sebab harga dia memang oh so jimat. RM 92.50 je tak termasuk postage 😆

Mesej saya untuk sebarang pesanan produk awesome ini ❤

Nabihah Yunus
Shaklee ID: 893006
SMS/Whatsapp/Telegram: 012-3620750
Photo

Post has attachment
**
Assalamualaikum Semalam saya dah janji nak share sebab lain kenapa ramai wanita cantik gojes memilih Vitamin C Shaklee . Entry sebelum ini boleh baca di sini:  Kenapa Ramai Wanita Cantik Gojes Menggunakan Vitamin C Shaklee Hari ini saya tambah 4 Sebab Ramai...
Wait while more posts are being loaded