Profile cover photo
Profile photo
Aisah Salim
61 followers
61 followers
About
Posts

Post has attachment
Jus Keding - Kickstart Weight Loss di 2017
Assalamualaikum..... Dah azam utama nak kurus & aku tak sanggup nak
usung badan yang maha berat ni, maka haruslah aku bertindak sebelum Januari ni
berakhir. Kebetulan pulak salah sorang geng jemah gigih men'tag' kawan² yang
gumuks dengan 'Jus Keding'...cun ...
Add a comment...

Post has attachment
Welcome 2017!
Assalamualaikum..... Selepas
setahun, kembali mengetuk keyboard untuk blog ni. Kalau
nak diikutkan mood, memang akan terus bersawang la tapi bila difikirkan; rugi
dibiarkan blog ini terkubur. Nah, maka aku memaksa diri untuk kembali mencoret
disini. 2016 Ta...
Add a comment...

Post has attachment
Woih, hang pi mana?
Ada ja kat sini….long hiatus kekdahnya. Will be back soon…eh macam iklan la pulak!
Add a comment...

Post has attachment
Her 1st Day of School
Assalamualaikum..... Semalam anak dara masuk taski. Maknya ni cutilah sebab nak arrange transport segala. Aku dah agak dia takde masalah nak pergi taski sebab dia sendiri yang mintak nak masuk sekolah. Jadi aku ikutkan je lah…biar dia bercampur dengan orang...
Add a comment...

Post has attachment
2016...New Chapter, New Beginning!
Assalamualaikum..... Harini 1 st day bekerja dalam tahun yang baru. New chapter, new beginning la kenkononnya. Azam? As usual seperti 10 tahun dulu, nak kurus ha ha ha….insyaAllah berjaya! Untuk diri sendiri, more or less, aku nak hidup lebih sihat, happy d...
Add a comment...

Post has attachment
1st Azam 2016
Assalamualaikum..... Azam 2016 aku bermula lebih awal... Sebulan dari sekarang kita tengok; samada angkanya bertambah @ berkurang. Menu planning dah panjang berjela, semangat aku tak tau la lama mana kan. Target nak men'nyah'kan 10kg lemak Doakan aku supaya...
Add a comment...

Post has attachment
Edisi Jin Rajin Datang: Angelhair Carbonara with Meatball
Assalamualaikum..... Asyik la melintas kat news feed aku; orang dok share pasal meatball carbonara. Macam ² style ada, yang pastu gambar ² dorang amatlah menyelerakan. Aku pulak belek je resepinya tapi idak le bercadang nak buat pun. Tapi bila last weekend ...
Add a comment...

Post has attachment
Setelah...
Assalamualaikum..... Ya   Ampun....lamanya bersarang blog ni. Tuan tanah ni dah kenapa lah. Penyakit malasnya makin menjadi². Kemain menjenguk blog orang tapi blog sendiri dibiarkan sepi. Harus dilempang sedas dua untuk sedar diri la tuan tanah oi! Dah puas...
My Life My Love My Passion: Setelah...
My Life My Love My Passion: Setelah...
chantekanggun.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Berjimba di Berjaya Resort Tioman - Part II (guide & tips)
Assalamualaikum..... Rajin pulak aku buat 2 entry pasal Tioman ni kan. Here is some of the guide untuk korang yang nak ke Tioman + review about Berjaya Resort. Kita pergi dengan review Berjaya Tioman Resort dulu: - bilik biasa² je, mungkin sebab dah lama ta...
Add a comment...

Post has attachment
Promo April 2015
Assalamualaikum..... Di awal April ni masing² kalut dengan GST. Bagi yang bekerja (macam aku), system masih lagi hire wire untuk calculate GST portion (inilah natijahnya bila new system go live sekali dengan GST). Bagi consumer pula, masing² cuba untuk mema...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded