Profile cover photo
Profile photo
Johan's Glasservice
About
Posts

Post has attachment
Heeft u een paar weken geleden uw ramen gewassen en zijn ze nu alweer vies? Grote kans dan dat u helemaal geen zin heeft om de ramen nu alweer schoon te gaan maken. Toch is het aan te raden uw ruiten goed schoon te houden. In dit nieuwe blog artikel hieronder staan tips om uw ruiten schoon te houden.
Add a comment...

Post has attachment
Heeft u zich weleens afgevraagd waarom sommige mensen een soort folie op hun raam hebben? Dit kan verschillende oorzaken hebben. Mogelijk kan er makkelijk bij het betreffende huis naar binnen gekeken worden of misschien is de zon de oorzaak voor het plaatsen van de raamfolie. Wordt er bij u ook veelvuldig naar binnen gegluurd of heeft u ook regelmatig last van de zon? Dan biedt raamfolie mogelijk een uitkomst.
Add a comment...

Post has attachment
Een glaszetter zorgt ervoor dat uw ramen op een veilige en deskundige manier geplaatst worden. Maar voor welk type raam kiest u? Lees nu ons nieuwe blog artikel!
Add a comment...

Post has attachment
Ruiten worden steeds vaker ingegooid door jongeren. Voor het vervangen van het glas doet u er goed aan om een glaszetter uit de regio te bellen. Hij zorgt ervoor dat het glas vervangen wordt.
Add a comment...

Post has attachment
Energie opwekken met je ramen. Het zal niet meer lang duren voordat dit mogelijk is. In juni zullen de eerste stroomopwekkende ramen worden geïnstalleerd in Nijmegen. Klik op de link en lees verder!
Add a comment...

Glas moet altijd voldoen aan hoge eisen. Wij raden daarom ook aan om alleen erkende glaszetters te bellen. Dan weet u zeker dat het glas van kwaliteit is met garantie. Onze glaszetters werken alleen met hoog kwaliteit glas!
Add a comment...

Het kan iedereen weleens overkomen. Een ruit die is ingegooid of een bal door het raam. Als u hier niet tegen verzekerd bent kunnen de kosten hoog oplopen. Sluit daarom nu een glasverzekering af dan hoeft u zich over de kosten geen zorgen meer te maken. Voor het vervangen van een ruit kunt u het beste contact opnemen met een glaszetter uit de buurt.  
Add a comment...

Om uw ramen stralend te houden is het van belang dat u ze wast. Dit kunt u simpelweg doen met warm water, een spons en een trekker. Zijn uw ramen vettig voeg dan een beetje ammoniak aan het water toe. Maak niet te veel gebruik van schoonmaakmiddelen hierdoor ontstaan strepen om uw ramen.
Add a comment...

Post has attachment
Heeft u beschadigd glas-in-lood en wilt u dit repareren? Ga dan vooral niet zelf aan de slag maar haal er een specialist bij. Wanneer u dit niet doet kan het glas nog verder beschadigd raken of zelfs helemaal kapot gaan. Lees verder in het blog artikel. 
Add a comment...

Bent u van plan om uw huis te isoleren om energiezuiniger te leven? Dan is dit uw kans! Momenteel valt de installatie van isolatieglas onder het 6% btw-tarief. Uw woning moet hier wel minimaal 2 jaar oud voor zijn. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met een van onze erkende glaszetters. 
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded