Profile cover photo
Profile photo
Farhah Nasuha
103 followers
103 followers
About
Posts

Post has attachment
Hi?
Hey. What you doing? *trying so hard not too be so akward *breathing in and out over and over  Okay this gives me so much anxiety lol Okay, relax babe. You can do this. Grow some balls, come on! Hi guyssss! OMFL Am I really doing this? MANNSSJCBWUIBUBVUIVBU...
Add a comment...

Bangla sexy girls
Add a comment...

Post has attachment
Aku, zalim!
Assalamualaikum. Kejamnya aku pada diri sendiri.  Zalimnya aku pada diri sendiri. Aku menganiaya diri aku sendiri. Biarkan diri sendiri terbuai dalam buaian dunia. Biarkan diri sendiri termasuk dalam gua jahiliah. Biarkan diri sendiri dididik cintakan dunia...
Add a comment...

Post has attachment
Maaf. (post sementara)
Assalamualaikum. Aku tak tahu apa aku nak luah dalam ni. Aku rasa kosong. Masalah kawan yang tak akan pernah settle. Entah, mungkin ini lah aku dapat bila aku pilih jalan ni kut. Aku hilang kawan. Ahh! Aku sayang korang kut. Tapi cara kita berbeza. Cara kau...
Add a comment...

Post has attachment
Assalamualaikum!
Assalamualaikum and hi there! Setelah sekian lamanya aku tak update blog ni and yes here I am! Maaf sebab memang busy for pt3 ehem ehem walaupun the reality is krik krik krik... I am still playing around and tak kisah pun pasal pt3. Haih teruknya perangai. ...
Add a comment...

Post has attachment
KEMBALI PART 8.
Assalamualaikum :)))))) KEMBALII PART 8 Petir kedengaran. Hujan lebat kemain. Datin Sarimah yang terjaga dari tidur amat takut ketika itu. Mana tidaknya, dia saja yang terjaga. Dato' Mukhriz pula masih nyenyak tidur di sebelahnya. Dia yang masih ketakutan s...
Add a comment...

Post has attachment
KEMBALI PART 7
Assalamualaikum :) KEMBALI PART 7 ---------------------------------- Tiba masanya hari untuk mengaji! Hati Sara berdegup kencang mengalah nak jumpa Perdana Menteri. Maklumlah tua-tua begini baru nak belajar.. Sampai ke rumah kak Ainul, sebelum itu kak Ainul...
Add a comment...

Post has attachment
KEMBALI PART 6
Assalamualaikum :) KEMBALI PART 6 Sara hanya berdiri kaku. "Heyyy, jangan kata you dah insaf? Seriously? Ahahahaha. Woi Mel, member kita ni dah insaf lah wei. Patutlah malam semalam tak turun clubbing! " kata Hani. Sara memulakan bicara. " Aku baru start pa...
Add a comment...

Post has attachment
KEMBALI PART 5
Assalamualaikum :)) KEMBALI PART 5 Selepas beberapa minit, ada mesej tentera di skrin telefon Sara. " Waalaikumusalam Sara, masyaAllah, nampak kan Allah beri hidayah dekat kau. Untungnya kau. Tak semua baca Al-Quraan. Ada yang solat tak tinggal, tapi sombon...
Add a comment...

Post has attachment
KEMBALI PART 4
Assalamualaikum :) KEMBALI PART 4 " Assalamualaikum semua. Syukur Alhamdulillah kepada Allah SWT kerana memberi peluang untuk kita hadir dalam kuliah ini. Tajuk kuliah kita pada harini ialah KONSEP TAUBAT " kata ketua imam memulakan sesi kuliah. Sara diam t...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded