Profile cover photo
Profile photo
Pixelware AS www.pixelware.no
6 followers
6 followers
About
Pixelware AS www.pixelware.no's posts

Post has attachment
Spennende smartteknologi for SFTY, en global Samsung SAMI partner, hvor vi utviklet et intelligent varslingssystem med sensor for brannalarm, temperatur overvåkning. Løsningen ble presentert under lanseringseventet til Samsung i California høsten 2014. #IoT   #internetofthings   #SFTY   #samsungSAMIpartner  
Photo

Post has attachment
Tidligere TV2 profil Monica Øien har en suksessfull smykkebutikk. Vi leverte en løsning med alle funksjoner for en effektiv butikkdrift. Webkonsept, betalingsløsninger, logistikk, salgsovervåkning og et fleksibelt system for produkthåndtering og kampanjer. Vi setter opp en digital strategi og markedsføring og drifter innhold på web og sosiale medier om ønskelig. Vi sørger for at du blir lagt merke til!
Photo

Post has attachment
Nettsurfing tilpasset millenials generasjonen. Her får du nettsurfing, deling og chatting på ett og samme sted! Raskt, enkelt og gøy!
Photo

Post has attachment
Flerårig samarbeid med Santander Consumer Bank som leverandør av digitalt kampanjemateriell og innovative løsninger. Vi er profesjonelle, fleksible og kan levere raskt!
Photo

Post has attachment
Funksjonelt verktøy for DNV GL (Det Norske Veritas) Digitalisering av dokumentrevisjons prosessen, systematisering og samhandling lagt elektronisk via web og app.
Photo
Wait while more posts are being loaded