Profile cover photo
Profile photo
Ishak Ismail (Sohoque)
517 followers
517 followers
About
Communities and Collections
View all
Posts

Post has attachment
best ker drama kekasih paksa rela tv3?
haaa best ker? kalau tanya aku best la jugak. aku ni bukannya tengok sangat drama melayu ni. bebaru ni aku tertengok jer drama ni. dah tengok anak dan bini aku syiok jer duk tengok.. aku pun jeling la jugak. huh.. tak sangka aku boleh layan sampai habis pul...
Add a comment...

Post has attachment
9 perkara ni... nampak simple jer. Tapi kalau korang amalkan, ia membantu entri korang menjadi lebih menarik..

Nah.. pi baca lelaju...!
sohoque.com
sohoque.com
sohoque.com
Add a comment...

Post has attachment
Haaa salji versi malaysia. Ada la sikit rasa main salji macam kat obersi...
.
Saper nak rasa boleh pi aeon mall shah alam sekarang. Tapi hari minggu jer salji ada
Add a comment...

Post has attachment
nak terer buat blog.. ni pi berguru sini..!
Memang kita dah sedia maklum… kebanyakan platform yang orang
guna untuk buat blog adalah palform blogger dan wordpress (WP). Ada yang
gunakan joomla ataupun drupal tetapi bilangannya tidak sebanyak blogger dan
wordpress yang lebih popular. Sebabnya aku rasa...
Add a comment...

Post has attachment
siapa ada rumah flat...? Tips boleh buat rumah flat korang nampak lebih besar.. boleh cuba...!
sohoque.com
sohoque.com
sohoque.com
Add a comment...

Post has attachment
tempat-tempat menarik di Rotorua dan taupo... tetap cantik walaupun masa kitorang pergi tu, cuaca kurang menyebelahi kami, tapi kecantikan alam di Rotorua tetap terserlah..
eXplorasa
eXplorasa
explorasa.my
Add a comment...

Post has attachment
Hobbiton Movie Set, Redwoods Whakarewarewa Forest, Government Garden, Lakeland Queen Garden, BnB Rasa Sayang... hari kedua trip North NZ yg ohsemmm...
eXplorasa
eXplorasa
explorasa.my
Add a comment...

Post has attachment
haaa mood baru nak ada utk packing.. pagi besok jer la...
eXplorasa
eXplorasa
explorasa.my
Add a comment...

Post has attachment
Nak internet semasa travel ke luar negara? Bawak jer poket wifi ni..
eXplorasa
eXplorasa
explorasa.my
Add a comment...

Post has attachment
kalau korang bermalam di legend cherating resort hotel, jangan lupa pakej melihat kelip-kelip hafiz firefly tour ni. ohsem baq ang...!
eXplorasa
eXplorasa
explorasa.my
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded