Profile cover photo
Profile photo
Ishak Ismail
517 followers
517 followers
About
Ishak Ismail's interests
View all
Ishak Ismail's posts

Post has attachment
Cara mudah untuk buka dan aktifkan i-akaun kwsp. Tak payah dah pegi pjbt kwsp atau kiosknya

Post has attachment
Pembunuh no 1 dah bertukar. Bukan sakit jantung lagi dah

Post has attachment

Post has attachment
Nukilan sentap...!
Nukilan sentap. Copy paste daripada group whatsapp JIKA SUBUH ... Jika subuhnya sentiasa dipelihara Tanda akan selamat dari neraka Jika subuhnya tiada dia tinggal Allah melindunginya dari aral Jika subuhnya didahului sunat Berganda isi dunia dia mendapat Ji...

Post has attachment
KISAH SUAMI CURANG ...
Seorang isteri ingin menguji suaminya. Apakah tindakan suaminya andai dia meninggalkan suami tanpa apa² sebab. Lalu si isteri menulis surat untuk si suami. "Abang, saya dapat merasakan abang curang, & saya ingin keluar dari rumah ini. Selamat tinggal, halal...

Post has attachment
apps untuk download video dengan mudah dan percuma di iphone app store

Post has attachment
Penulis Komik Aku Hidup Dalam Blues Meninggal Dunia
salam... kalau sebut nama azzam supardi mesti amat sikit orang yang kena aku rasa. tapi kalau tanya pasal komik "aku hidup dalam blues" mesti ramai yang tau. yang tak pernah baca komik tu pun tau wujudnya konik tu.. kan..? Komik 'Aku Hidup Dalam Blues' ini ...

Post has attachment
harap hati-hati dan jangan buat salah masa balik kampung. semua kat atas jalan tu ada kuasa jd JPJ. baca ni...

Post has attachment
cuka epal dengan madu asli surya.. baru aku tau kebaikannya...

Post has attachment
Susu kambing etsumell mmg paling best...

susu kambing tapi tak rasa kambing... haaa ko hadooo.... byk khasiat lak tu...

#etsumell #etsumellsusukambing #sohoquedotcom #kbba9
Wait while more posts are being loaded