Profile cover photo
Profile photo
YML v/Henny Jensen
2 followers -
Freelanceoversætter og -konsulent
Freelanceoversætter og -konsulent

2 followers
About
Posts

Stønner du ved tanken om alle de opgaver, der ligger på dit skrivebord?

Så læs med her, hvad du kan gøre for at få succes med dine større projekter:

https://www.linkedin.com/pulse/s%C3%A5dan-n%C3%A5r-du-som-leder-dine-m%C3%A5l-i-2018-henny-jensen/

Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Lorna Freeman fremfører på smukkeste vis United in Pride and Hope ved Transfer Day Centennial Commemoration på St. Thomas 31. marts 2017.
Add a comment...

Post has attachment
Dette er hele Lars Løkke Rasmussens tale fra 31. marts 2017 i Charlotte Amalie på St. Thomas i anledning af 100-året for salget af det daværende Dansk Vestindien til USA. Talen er mig bekendt identisk med den tale, han holdt i Christiansted på St. Croix om morgenen samme dag.
Add a comment...

Post has attachment
Your Missing Link er på plads igen efter fantastiske 3 uger i Dansk Vestindien, nu US Virgin Islands!

Der er fuld power på batterierne, og mens jeg fyldte gode oplevelser på tanken, fortsatte mine sælgere i marken, nemlig min LinkedIn-profil og min hjemmeside, deres gode arbejde. Der er nemlig aldrig planlagt ferie til dem :)

Er det ikke fantastisk? Jeg nyder sol og varme og skal blot håndtere forespørgsler og ordrer i min indbakke. Det kan jeg forholde mig til :)

En af de mest populære sider på min hjemmeside er den om oversættelse mellem engelsk og dansk. Denne side og flere andre er opdateret med billeder ved reklamefotograf Henrik Eskildsen.

Kig ind, og hav en fortsat god påske!
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
I dag er det præcis 1 år siden, jeg gik i luften med min nye hjemmeside, www.yml.dk

Det har været og er en spændende rejse, som aldrig slutter! Mød de mange mennesker, som har hjulpet mig i processen, i denne artikel:

https://www.linkedin.com/pulse/magien-n%C3%A5r-hjemmesiden-tiltr%C3%A6kker-dr%C3%B8mmekunder-henny-jensen
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Her en stribe indlysende eksempler på, hvor galt det kan gå, når man glemmer at få #korrekturlæst sine tekster, lange som korte. Det kunne vel aldrig ske hos jer - eller kunne det?
Add a comment...

#SusanneStaun , krimiforfatter og sproginteresseret, er aktuel med bogen "Fuck, en lækker røv! Basisgarderobe til den nøgne sprogbruger".

Et af hendes mange gode råd lyder: "Tænk over, hvad du skriver, hver gang du gør det - om det så bare drejer sig om en seddel til din kæreste, en opdatering på Facebook eller en hurtig mail. Det glemte de nemlig også at fortælle dig i skolen - at øvelse gør mester."

http://www.b.dk/kultur/saadan-undgaar-du-at-blive-en-sprogspasser

Jeg håber, at rigtig mange vil gøre sig selv (men især andre) den store tjeneste at læse bogen og luge de værste #sprogblomster  og #sprogfejl  ud af deres daglige kommunikation. For det tager tid at afkode et budskab og fjerner opmærksomheden fra det. Og det kan i værste fald koste dig #millionordren  eller #drømmejobbet  - tænk på det!

Læs også min artikel http://www.yml.dk/den-danske-sprog-er-svaer/ om konsekvenserne af dårligt sprog.
Add a comment...

Post has attachment
ER DU VILLIG TIL AT BETALE PRISEN?

Hører du til dem, der tror, at det at skrive et korrekt dansk ikke betyder så meget... folk forstår jo, hvad du mener?

Og tænker du, at du gebærder dig glimrende på engelsk, når du rejser i det store udland... så du kan sagtens selv begå en brugbar oversættelse?

Så må jeg desværre punktere begge dine balloner og fortælle dig, at du tager fejl og at den misforståelse kan koste dig dyrt i form af mistede ordrer, jobmuligheder og anseelse.

Læs her hvorfor!
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded