Profile cover photo
Profile photo
Masturah Marzuki
252 followers -
blogger
blogger

252 followers
About
Masturah's posts

Post has attachment
PENCARIAN BLOGLIST BULAN MEI by CIK MAS
Bismillahirrahmanirrahim.. Assalamualaikum.. Selamat petang, masa'ul khair, evening.. Selama berblog, ni pestime buat pencarian bloglist.. hehe. Mas nak cari "3 blogger" tuk letak kat bloglist. Cara nak join : 1. Follow blog Cik Mas (jangan lupa tinggalkan ...

Post has attachment
Segmen Mencari Bloglist by Mya


Post has attachment
Malu itu sebahagian daripada iman...
Bismillahirrahmanirrahim.. Assalamualaikum bloggers yang cantek, comel molek, handsome.. Ada yang rindu mas ke? kikiki. Ok, tengahari ni nak share tentang 1 citer yang takkan pernah hilang dari memori. Ku simpan rapi & kemas dalam ingatan. Cewahhh! Al-kisah...

Post has attachment
Kaca atau Permata???
Bismillahirrahmanirrahim.. Assalamualaikum & pagi uollss. Sori eh dah lama tak update entry. Mas busy sangat. Ni baru ada free time. Now, tengah cuti sem selama 2 bulan. Yeahhhaa!!! (Mohon jangan jeles ye). Wekkk! Ok, pagi ni nak citer tentang entry "Kaca a...

Post has attachment
Layakkah Aku Bahagia...
Bismillahirrahmanirrahim.. Jam di handsetku tepat menunjukkan pukul 1.40 a.m. Haa?? Dah pagi la.. Sesaat demi sesaat... Seminit demi seminit... Sejam demi sejam... Sehari demi sehari... Masa pantas berlalu pergi sehingga diri ini tidak sedar sudah 10 hari l...

Post has attachment
Aku Tidak Secantik Bidadari...
Bismillahirrahmanirrahim.. Assalamualaikum.. haii readers blog!! maaf, aasif jiddan, sorry, mianhae sebab aku dah lama tak update entry.. buzy sangatt.. huhu. haa, pagi yang indah + hujan renyai-renyai ni, aku nak story tentang new entry 'Aku Tidak Secantik...

Post has attachment
M.A.T.I itu pasti...
Bismillahirrahmanirrahim.. Assalamualaikum.. hai blogger-blogger yang dirahmati Allah.. kaifa halukum?? sihat?  sori ye sebab aku dah lama tak update entry.. busy sikit.. ehehee. Alhamdulillah.. harini ada masa type title baru 'Mati itu Pasti'.. mati itu pa...

Post has attachment
Kun Anta...
Bismillahirrahmanirrahim.. Assalamualaikum.. haii blogger-blogger yg tengah blogwalking.. meh jenjalan kat blog aku ni.. uhuuu.. korang singgah blog aku mesti nak tengok entry aku yang baru kan?? aasif jiddan ( maaf sangat2 ) ye sebab tak sempat nak update ...

Post has attachment
17 Ramadhan...
Bismillahirrahmanirrahim.. Assalamualaikum.. salam 17 Ramadhan uolls!! Alhamdulillah.. kita dah masuk fasa 2 bulan Ramadhan.. pejam celik, pejam celik.. tup..tup.. dah 17 hari kita berpuasa.. cepatnya masa berlalu.. Allahu, sedihnya bulan Ramadhan dah nak h...

Post has attachment
Bidadari Kecil...
Bismillahirrahmanirrahim.. Assalamualaikum.. haii uollss!! readers blog yg hensem2, kiut-miut.. whatever la.. hmmm... mesti korang tertunggu-tunggu aku update post about 'Bidadari Kecil' kan?? mesti tertanya-tanya apela mas ni nak story tntg 'Bidadari Kecil...
Wait while more posts are being loaded