Profile cover photo
Profile photo
Izz Latif
About
Izz's posts

Post has attachment
To Give In Is Equivalent To Giving Up?
Give
in. Give
up. These
two very similar expressions have different meanings and at times
they can be quite confusing, I must say. But
I just wonder whether is giving in equal to giving up? I
always believe that we should never give in. Or used to. You shou...

Post has attachment
Jerit Tapi Tidak Terdengar
Di kanan ada dinding Di kiri makin menyempit Aku cuba menoleh ke depan, tapi fikiranku tersentak ke belakang Ruang ini makin membelenggu Dadaku makin terhimpit Aku cuba berteriak Jeritanku tiada sapa mendengar Mungkinkah mereka buat tidak tahu Atau suaraku ...

Post has attachment
Everytime We Touch Lyrics - Bride Singing In Her Wedding
I used to think that orang yang nyanyi dekat wedding sendiri somehow kinda tacky. Like really? Well I know it's your big day and you might want to show off your love to your other half. But come one, duduk dendiam n upah je orang nyanyi. Tapi bila fikir-fik...

Post has attachment
Cakra Khan - Mencari Cinta Sejati Lirik Ost. Rudy Habibie
Ahh danggg! Im so into this song for the past one week.  Not really a big fan of Cakra, kot, as I prefer Afgan ;p But hey lagu ni has that kind of lyrics you would want to listen to specially when you need that meroyan time. Lol. Well, I believe some of you...

Post has attachment
Deras Dijangka Jinak
Kau ketawa kecil waktu aku bentangkan yang aneh bersama aku Satu pun kau tidak percaya Betapa degilnya insan yang satu ini Lebih degil mengalahkan aku sendiri Sudah diberi bola kristal melihat masa ke hadapan Tapi masih mahu cuba menduga air yang tampak ten...

Post has attachment
The Haunted Kukis - My Favourite Biskut Raya 2016!
Personally I like sharing info on good stuff, sebab ada satu perasaan yang sangat best bila apa yang kita suka tu n orang lain pun try akan rasa yang sama. Contohnya macam cookies ni. Someone gave me a jar of these beauties as biskut raya a day before I wen...

Post has attachment
The Haunted Kukis - My Favourite Biskut Raya 2016!
Personally I like sharing good stuff, well info je lah ;p , sebab ada satu perasaan yang sangat best bila apa yang kita suka tu n orang lain pun try akan rasa yang sama. Contohnya macam cookies ni. Someone gave me a jar of these beauties as biskut raya a da...

Post has attachment
How To Keep the Spark In A Relationship Alive?
Come to think of it,
a few months back a friend of mine came to me for an honest opinion.
Well, knowing them and myself pretty well, tidak lain tidak bukan
mesti nak cakap pasal relationship. I’m not an expert, at all lah,
but I always wonder why these peop...

Post has attachment
FITRAH - Hari Raya 2015 Short Film By MAS
What a beautiful short film made for this year Hari Raya. Thanks Malaysia Airlines! Buat aku terlupa terus apa jadi dua hari lepas. Lebih bermakna lagi-lagi lepas insiden Low Yat Hari tu.  Hurry up someone get me some tissues pleaseeeee! Mata masuk habuk pu...

Post has attachment
FITRAH - Hari Raya 2015 Short Film By MAS
What a beautiful short film made for this year Hari Raya. Thanks Malaysia Airlines! Buat aku terlupa terus apa jadi dua hari lepas. Lebih bermakna lagi-lagi lepas insiden Low Yat Hari tu.  Hurry up someone get me some tissues pleaseeeee! Mata masuk habuk pu...
Wait while more posts are being loaded