Profile cover photo
Profile photo
Tor-Steinar Nastad Tangedal
507 followers
507 followers
About
Posts

Post has attachment
«Den er pen. Ikke si at det ikke betyr noe. Hvem vil kjøre rundt i en stygg bil?» (Se & Hør nr. 39/1988)
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Det er mye som er bra på Nordmøre, men parkeringskulturen forstår jeg meg ikke på. Som på dette bildet hvor en bil er klemt inne utenfor den lokale butikken.
Photo
Add a comment...

Syns ikke Google+ har god nok løsning for deling av andres poster, enda. Hvis jeg allerede følger en gitt person trenger jeg ikke se en strøm med ørten andre som deler hans innlegg.
Add a comment...

Kjenner jeg ikke er helt sikker på hvordan jeg skal bruke sirkler effektivt enda. Både i forhold til hvor mange jeg bør ha, og om det skal være basert på tema eller relasjon. Lener meg litt på å sette opp fire-fem sirkler for de temaene som interesserer meg mest, og bruke det aktivt. Da når jeg også kun de jeg vet er intressert i det samme. I tillegg til sirkler for "venner", "kolleger" og en for "røkla".
Add a comment...

Post has attachment
Betyr vel at setet er nesten gratis, mens kostnaden med å bevege flyet ligger under skatter og avgifter. Latterlig opplegg uansett.
Photo
Add a comment...

Når mange i strømmen deler den samme lenka, er det da originalkilden som får +'et eller den enkelte som delte den? Hvis siste: +'er man bare den første man ser, eller alle?
Add a comment...

Jada, det tar av dette. Tre updates i strømmen på syv timer. Og nesten ingen jeg søker på har public profil. Får gi det mer tid skjønner jeg :-)
Add a comment...

Hvorfor får jeg ikke opp en eneste person jeg faktisk har lagt til når jeg skriver + foran navnet? Kun masse andre folk fra en eller annen kontaktliste som Gmail har autogenerert. Mange listes flere ganger med samme mail også, men ikke den riktige.
Add a comment...

På web får jeg en haug med forslag til folk jeg kanskje kjenner eller vil følge. Virker som det er tatt delvis fra Twitter, delvis fra Facebook. Men i appen får jeg bare en liten håndfull i lista over suggestions?
Add a comment...

Ser at jeg først og fremst har en jobb å gjøre med sirklene mine. Nå som jeg forstår konseptet bedre, syns jeg faktisk dette virker langt mer interessant enn Facebook. Men det erstatter ikke Twitter med det første.
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded