Profile cover photo
Profile photo
Grup d'Accio Valencianista
26 followers -
Des de 1977 fent valencianisme
Des de 1977 fent valencianisme

26 followers
About
Grup d'Accio Valencianista's posts

Post has attachment
Dijous 29 de Març: POETES EN LLENGUA VALENCIANAUn any mes el Grup d’Accio Valencianista dedica l’ultim dijous de Març a la poesia festiva en Llengua Valencina. Tal i com venim fent des de fa uns quants anys juntarem als mes guardonats poetes del recent concurs de llibrets per a que mos declamen els seus millors poemes. Contarem entre atres en la presencia de Rafa Melia, Pepe Navarro, Manolo Lagardera i Ferran Gil. La velada estra conduida per l’expert en el mon de les falles Juan Jurado.

Divendres 30 de Març: RICART GARCIA MOYAConferencia-Presentacio del “II Apendix del Diccionari Historic del Idioma Valencia (DHIVAM)”. Gª Moya oferira a tots els seus incondicionals llectors una charra a on presentara l’ultim apendix d’esta obra fonamental per a qualsevol que vullga coneixer l’autentica Llengua Valenciana. Imprescindible per a tots els que ya tenen els anteriors dos treballs del DHIVAM, eixe dia el GAV ficara a la venda una promocio especial de 5 euros cadascu dels tres volums.

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Davant l'exit obtingut per la recent obra de Joan Benet, "Historia de la Llengua Valenciana des de fa 1.000 000 d'anys", obra editada pel GAV i que ha rebut diferents premis dins de l'ambit valencianiste, el Grup d'Accio Valencianista en la incansable i imprescindible colaboracio de l'autor, Joan Benet, han iniciat una Gira que recorrerà diferents pobles i comarques del Regne de Valencia per a poder acostar encara més la cultura valenciana a tots els ciutadans presentant el mencionat llibre.

La primera cita d'esta gira serà en Massanassa (Horta Sur), el divendres 24 de febrer en el saló d'actes de l'Edifici Socio-Cultural a les 19:30h.
En el mateix acte se podrà adquirir el llibre i en acabant tindrém la tradicional picaeta valenciana del GAV.

¡Vos esperem!

http://gav-massanassa.com
Photo

Post has attachment

Post has attachment
Recopilacio de noticies del Grup d'Accio Valencianista:

Post has attachment
El proxim 3 de març del 2012 el Grup d´Accio Valencianista vol conmemorar el naiximent d’Ausias March (1397-1459), el Petrarca valencià, Princip dels poetes valencians del sigle d´Or de la llengua valenciana. La seua obra poetica es resumix en 148 poemes, monuments de la lliteratura en llengua valenciana, que integren mes de 10.000 versos.

En este motiu l’any passat organisarem el I Certamen Poetic Parlant en Ausias March a on se va soterrar i que va resultar tot un exit de participacio. Aci podeu llegir l’estrofa guanyadora en el Certamen de l’any passat que sera la que iniciara el recital del II Certamen i sera continuada per la segona estrofa que guanye:
Wait while more posts are being loaded