Profile

Cover photo
NURAZHANA ZULKEFLI
5 followers|44,187 views
AboutPostsPhotosYouTube

Stream

NURAZHANA ZULKEFLI

Shared publicly  - 
 
SABUN CUCI MUKA
_______________________________________________________________________________ Hurry up... Grab yours today !  Happy shopping.. xoxo..
 ·  Translate
1
Add a comment...

NURAZHANA ZULKEFLI

Shared publicly  - 
 
PENJAGAAN KULIT MUKA
Bangun pagi kulit muka kusam dan tidak berseri ?? Anda inginkan produk untuk serlahkan seri kulit muka anda ?? Di samping dapat mengurangkan kesan garis halus ?? Gunalah produk Artistry ! #ARTISRY #MY #PRODUK PENJAGAAN KULIT MUKA NO 1 #VITAMIN C  #SERBUK KE...
 ·  Translate
1
Add a comment...

NURAZHANA ZULKEFLI

Shared publicly  - 
 
DESIGN SERVICE
Hi there ! Long time no see huh (^_^) Kindly visit our new page >>   SIMPLE BUNNY ART  for our design services and drop your order ! We waiting for your request. XOXO
1
Add a comment...

NURAZHANA ZULKEFLI

Shared publicly  - 
 
CUCI GIGI
Yeahhh ! After all I managed to spent some times on here ^^ Seronok sangat bile da berjumpa dengan miss dentist.. #cucigigi Alhamdulliah, gigi terasa bersih amat.. heee #2timesperyear Tapi aku biasa dapat pergi setahun sekali je.. kononnye busy... Yang best...
 ·  Translate
1
Add a comment...

NURAZHANA ZULKEFLI

Shared publicly  - 
 
THE CAT RETURNS [OST] - BECOME THE WIND
|| Lyrics ||  Wasurete ita me wo tojite Tori modose koi no uta Aozora ni kakureteiru Te wo nobashite mou ichido Wasurenaide sugu soba ni Boku ga iru itsu no hi mo Hoshizora ni nagameteiru hitori kiri no yoake mo Tatta hitotsu no kokoro kanashimi ni kurenaid...
1
Add a comment...

NURAZHANA ZULKEFLI

Shared publicly  - 
 
FINAL EXAM !
It just a few days left before the exam start. #nervous Of course it is, as i don't know what will be questioning throughout the exam papers. Hopefully it is something that I can explain well. #wish me luck Also, GOOD LUCK to students etc whom going to take...
Of course it is, as i don't know what will be questioning throughout the exam papers. Hopefully it is something that I can explain well. #wish me luck. Also, GOOD LUCK to students etc whom going to take any kind of examinations. Best of luck guys ! Happy Blogging ~. Email This BlogThis!
1
Add a comment...
Have them in circles
5 people
Ideal Home Furniture's profile photo
Iejam Havoc's profile photo
masyita mohammad's profile photo
Menu Emas's profile photo
Renee Halliwel's profile photo

NURAZHANA ZULKEFLI

Running Your Business  - 
 
Hi, I'm Ana and just log in here.. would like to introduce myself as water treatment distributor (eSPRING).
3
Add a comment...

NURAZHANA ZULKEFLI

Shared publicly  - 
 
BODY SERIES DEODERANT
Assalam semua... Minggu ni saya nk berkongsi tentang.. BODY SERIES DEODERANT ! # Tidak melekit # kawalan bau dan peluh yang tahan lama hingga 48 jam # tidak meninggalkan kesan kotoran pada kulit dan baju # tiada bahan asli yang kompleks # haruman yang segar...
 ·  Translate
1
Add a comment...

NURAZHANA ZULKEFLI

Shared publicly  - 
 
#BETTERTOMORROW
Hi pembaca ! Setelah sekian lama menyepi, kali ini saya kembali semula dengan tema #BETTERTOMORROW Bagi sesiapa yang berminat untuk mendapatkan produk atau barangan yang berkualiti seperti berikut # Sistem Rawatan dan Penapisan Air Yang Berteknologi # Produ...
 ·  Translate
1
Add a comment...

NURAZHANA ZULKEFLI

Shared publicly  - 
 
Random Post
Assalammualaikum... Haaa amacam. Ade rase mcm kne hantuk x ??? #Hahahahaha Takde idea nk post ape *crying out loud Doakan aku berjaya siapkan fyp report yg menimbun... Sekian, happy blogging !
 ·  Translate
1
Add a comment...

NURAZHANA ZULKEFLI

Shared publicly  - 
 
JODOH
Hi, apa khabar para blogger semua ?? || Selamat Tahun Baru || Baru ade kesempatan nak wish sbb busy sangat minggu final exam ni. huhu Post kali ni merupakan  #FirstPostJan2014 .  Hurmm, sejak umur da meningkat lagi setahun ni terasa tua nye laaa. And guess ...
 ·  Translate
Baru ade kesempatan nak wish sbb busy sangat minggu final exam ni. huhu. Post kali ni merupakan #FirstPostJan2014. Hurmm, sejak umur da meningkat lagi setahun ni terasa tua nye laaa. And guess what, tajuk kali ni ialah pasal JODOH !! hihi. Takde la expert mane nak bercerita pasal jodoh ni sbb ...
1
Add a comment...

NURAZHANA ZULKEFLI

Shared publicly  - 
 
HUJAN
Bloggers, it's already November ! # month of rains # monsoon Selamat menyambut Awal Muharram [Tahun Baru Islam] to all muslims throughout the world. Have a blast everyone ! Happy blogging ~
 ·  Translate
1
Add a comment...
People
Have them in circles
5 people
Ideal Home Furniture's profile photo
Iejam Havoc's profile photo
masyita mohammad's profile photo
Menu Emas's profile photo
Renee Halliwel's profile photo
Links
Story
Tagline
love to share good things happen in my life !