Profile cover photo
Profile photo
Yvonne Koster OnderwijsXtra
About
Yvonne Koster's posts

Post has attachment
Op zoek naar BIJLES?

Voor deze schoolvakken kun je bij ons terecht voor bijles, huiswerkhulp, RT en examentraining?

http://bestebijles.com/bijles-vakken/ 

Post has attachment
Studeer je aan de UNIVERSITEIT en kun je een steun in de rug gebruiken?

Lees hier de ins & outs van studiehulp WO!

http://bestebijles.com/bijles-wo/ 

Post has attachment
BIJLESGEVER PORTAAL:

Waar kan ik bijles geven - wat verdien ik - bijles geven tips - plan van aanpak - gevolgen studiefinanciering - wat zegt de Belastingdienst

http://bestebijles.com/bijles-geven 

Post has attachment
Moeite met Frans? Dan ben je niet de enige die worstelt met de Franse grammatica, teksten en literatuur. Om maar niet te spreken van alle opdrachten en toetsen!

Bijles Frans nodig?
Soms is er bijles Frans nodig. Wanneer je cijfer te laag dreigt uit te vallen of wanneer je een achterstand hebt opgelopen.
Waar vind je dan de bijles die het best bij jouw situatie past? Wil je privéles aan huis of in een groepje? Wil je les van een student of docent? Ga zo maar door.

Vergelijk bijles Frans
Bijlesbureaus en huiswerkinstituten leveren bijles op maat. Hun tarieven en diensten kunnen echter sterk verschillen. Vergelijk nu met Bestebijles.com! Bedenk welke bijles je wilt. Voer simpelweg je postcode en niveau in. Kies het vak Frans en vergelijken maar!

Post has attachment
Moeite met Duits? Dan is dat niet zo gek: je bent echt niet de enige die worstelt met Duitse grammatica, teksten en literatuur. Om nog maar niet te spreken van alle opdrachten en toetsen!

Bijles Duits nodig?
Soms is er bijles Duits nodig. Wanneer je cijfer te laag dreigt uit te vallen of wanneer je een achterstand hebt opgelopen. Waar vind je dan de bijles die het best bij jouw situatie past? Wil je privéles aan huis of in een groepje? Wil je les van een student of docent? Ga zo maar door.

Vergelijk bijles Duits
Bijlesbureaus en huiswerkinstituten leveren bijles op maat. Hun tarieven en diensten kunnen echter sterk verschillen. Vergelijk nu met Bestebijles.com! Bedenk welke bijles je wilt. Voer simpelweg je postcode en niveau in. Kies het vak Duits en vergelijken maar!

Post has attachment
Moeite met Engels? Dan ben je niet de enige die worstelt met de Engelse grammatica, teksten en literatuur. Deze wereldtaal is zeer belangrijk, want je mag maar één 5 hebben in de kernvakken Nederlands, Engels en wiskunde samen als je over wilt gaan of slagen!

Bijles Engels nodig?
Soms is er bijles Engels nodig. Wanneer je cijfer te laag dreigt uit te vallen of wanneer je een achterstand hebt opgelopen. Waar vind je dan de bijles die het best bij jouw situatie past? Wil je privéles aan huis of in een groepje? Wil je les van een student of docent? Ga zo maar door.

Vergelijk bijles Engels
Bijlesbureaus en huiswerkinstituten leveren bijles op maat. Hun tarieven en diensten kunnen echter sterk verschillen. Vergelijk nu met Bestebijles.com! Bedenk welke bijles je wilt. Voer simpelweg je postcode en niveau in. Kies het vak Engels en vergelijken maar!

Post has attachment

Post has attachment
Geef jij bijles of ben je van plan dat te gaan doen?

Dan is het BIJLESGEVER PORTAAL iets voor jou! Je vindt er TIPS & TOOLS voor succesvol bijles geven.

En je vind antwoord op vragen als:

* Wat verdien ik met bijles geven?
* Waar en hoe kan ik bijles geven?
* Wat zijn de gevolgen voor mijn studiefinanciering?
* Hoe zit het met bijles geven en de Belastingdienst?

Post has attachment
Moeite met Geschiedenis? Dan ben je niet de enige die worstelt met de ingewikkelde historische en politieke onderwerpen en hoeveelheid leerstof! Om maar niet te spreken van alle opdrachten en toetsen!

Bijles geschiedenis nodig?
Soms is er bijles geschiedenis nodig. Wanneer je cijfer te laag dreigt uit te vallen of wanneer je een achterstand hebt opgelopen. Waar vind je dan de bijles die het best bij jouw situatie past? Wil je privéles aan huis of in een groepje? Wil je les van een student of docent? Ga zo maar door.

Vergelijk bijles geschiedenis
Bijlesbureaus en huiswerkinstituten leveren bijles op maat. Hun tarieven en diensten kunnen echter sterk verschillen. Vergelijk nu met Bestebijles.com! Bedenk welke bijles je wilt. Voer simpelweg je postcode en niveau in. Kies het vak geschiedenis en vergelijken maar!

Post has attachment
Moeite met Aardrijkskunde? Je bent niet de enige die worstelt met grafieken, diagrammen en de hoeveelheid leerstof.

Bijles aardrijkskunde nodig?
Soms is er bijles aardrijkskunde nodig. Als je cijfers te laag zijn of als je een achterstand hebt. Waar vind je dan de bijles die het best bij jou past? Wil je privéles aan huis of in een groepje? Wil je les van een student of docent? Ga zo maar door.

Bijlesbureaus en huiswerkinstituten leveren bijles op maat. Hun tarieven en diensten kunnen echter sterk verschillen. Vergelijk nu met Bestebijles.com! Bedenk welke bijles je wilt. Voer simpelweg je postcode en niveau in. Kies het vak aardrijkskunde en vergelijken maar!
Wait while more posts are being loaded