Profile cover photo
Profile photo
Auto-Service van der Velden
7 followers
7 followers
About
Auto-Service van der Velden's posts

Post has attachment
Photo

Post has attachment
Wil je werken als autotechnicus bij één van de best geëquipeerde werkplaatsen van Nederland waar niet alleen standaard auto's de werkplaats binnenrijden? Ligt jouw passie bij autotechniek en ben je daar het liefst 24/7 mee bezig? Wil je jezelf door interne en externe opleidingen de kans geven om echt te groeien als technisch specialist? Dan maken wij heel graag kennis met jou!

http://www.werkenbijvolkswagen.nl/vacatures/vacature_eerste_tweede_autotechnicus_818312_15.html

Post has attachment
Photo

Post has attachment
Een lekke band, kapotte lampen, een mede weggebruiker die niet goed oplet en achterop botst bij file: het leed dat pech heet. Zeker in het buitenland is het nog vervelender. Wist u dat wij vanuit Zoetermeer en Pijnacker onze klanten dan ook extra ondersteunen waar mogelijk? http://www.vandervelden.nl/service/pech-in-het-buitenland
Photo

Post has attachment
Is uw auto 'de' Golf 3 GTI van de 90's?
 
 
Gezocht: Golf III GTI voor commercial bierbrouwer

Al jaren staan wij bekend als VW servicedealer met een echte passie voor auto's. Zo worden wij regelmatig benaderd door reclamebureaus die op zoek zijn naar een speciaal type auto. Afgelopen week is er weer het verzoek gekomen om te zoeken naar een mooie Golf III GTI om mee te doen in een online commercial van een bekende bierbrouwer.

Nu hebben wij al klanten benaderd waarvan wij denken dat hun auto in aanmerking komt, maar wij leveren meestal een set van +/- 15 geschikte auto foto's aan zodat er voldoende keuze is. De draaidag is op dinsdag 10 november en zal plaatsvinden in Uithoorn. Het zal ongeveer een halve dag in beslag nemen en de vergoeding is 100 euro.

Is uw auto 'de' Golf 3 GTI van de de 90's? Maak dan een mooie foto en plaats deze in een comment of mail deze naar eline@vandervelden.nl. Natuurlijk is de commercial straks te zien op onze Social Media kanalen. Wij zijn benieuwd!
Photo

Post has attachment
Heeft u al een afspraak gemaakt voor uw SEAT? De Frisse Start Airco Actie is weer van start gegaan! Dit houdt in: airco onderhoud + airco anti geurbehandeling + nieuwe mattenset voor €99,- . Direct online een afspraak maken? Bezoek dan onze website www.vandervelden.nl. Wij zijn u graag van dienst!
Photo

Post has attachment
Met trots sponsoren wij de Sweetlake Blueriders, een team van medewerkers van de Politie Zoetermeer die met een fietstocht van Groningen naar Maastricht het Ronald MacDonald Huis in Den Haag steunt.

Wij ondersteunen dit enthousiaste team van politiemedewerkers natuurlijk graag met de uitleen van een Volkswagen Crafter. Ook vindt u op onze informatiebalie een donatiehuisje. Wij hopen op een goed gevuld huisje, want een ziek kind kan én mag toch niet zonder zijn ouders dicht in de buurt?
Photo
Photo
2015-03-24
2 Photos - View album

Post has attachment
Woensdagavond 4 februari is #denieuwecaddy  gepresenteerd aan de wereldpers. Wilt u van alle ontwikkelingen op de hoogte blijven of een afspraak maken met de Volkswagen Bedrijfswagens adviseur? Ga dan naar www.vandervelden.nl Wij zijn u graag van dienst!
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
2015-02-06
6 Photos - View album

Post has attachment

Post has attachment
Vol enthousiasme en met passie voor ons vak 2015 in! Als officieel dealer en servicedealer van de merken Volkswagen, ŠKODA, Audi, SEAT en VW Bedrijfswagens staan wij ook dit jaar weer voor u klaar. Waar kunnen wij u mee van dienst zijn?
Photo
Wait while more posts are being loaded