Profile cover photo
Profile photo
Irma Putri
47 followers
47 followers
About
Irma's posts

Post has attachment

Post has attachment
SHOPPING BARANG BABY .. 31Week dah abis shopping barang baby
SHOPPING BARANG BABY .. 31Week dah abis shopping barang baby top - up barang-barang yg tak ada je.. barang kakak imani mcm breast pump semua dh letgo.. baju memang tak boleh  la nak diturunkan sebab kakak imani ni kurus sgt, pakai baju sampai lunyai..lagi p...

Post has attachment
2015 awal tahun yang mengecewakan
tahun 2014  tahun pregnant mungkin disukat prestasi kerja turun walaupun ada increment tapi... dah masuk 7 tahun di sini masih setia berkhidmat tapi kita dah cuba sedaya upaya rezeki di beri dengan imbuhan cara lain bersyukurlah mungkin sudah tiba masa dije...

Post has attachment
DISEMBER 2014 - IMANI & BAKAL ADIK WEHUUUUU
lama sangat tak update belog... lama husband tak buat cupcake.. lately just share moment dalam ig & status fb sahaja.. kawan2 mana yang dekat tahula aktiviti kami... Alhamdullillah.. pregnant kali ke 3 untuk anak ke 2 dah masuk week 22 In Sha Allah due huju...

Post has attachment
Irma Putri commented on a post on Blogger.
aku pon teringin dok umah jaga anak ... bile pi keje..ade je yang runsing pikir hal anak..lom lagi penat keje & balik umah tukar apron bibik plak

Post has attachment
Irma Putri commented on a post on Blogger.
alfatihah & takziah

Post has attachment
Irma Putri commented on a post on Blogger.
wah terima kasih ... info berguna bg pengguna nissan baru ..dekat sikit ..rupanya ade area skudai ye

Post has attachment
irmaputri
Photo
Wait while more posts are being loaded