Profile cover photo
Profile photo
Ruqayya Khalid
20 followers
20 followers
About
Ruqayya's interests
View all
Ruqayya's posts

Post has attachment
wish list

Post has attachment
I found this one useful post that I think I need to share it with all of you. To those of you are working full time but thinking of having side income, please read this writing below. Zaman sekarang ni adalah zaman yang mana kita kena jadi multitasking…

Post has attachment
Mungkin ada di antara kita yang masih ragu-ragu shopping di Lazada. Mungkin sebab pengalaman-pengalaman berbisa menyebabkan kita fikir empat lima kali untuk shopping online. Sebenarnya saya pun pernah macam tu. Akibat pernah di tipu dan kerugian RM700…

Post has attachment
I’m on a mission to lose weight. Selama ni diet cara sendiri but hasilnya BERAT MAKIN NAIK! lol. Itulah…orang kata kalau nak buat sesuatu, kenalah cari ilmu dulu. Ini main bedal je ikut logic akal sendiri. Daripada nak turun 8kg, tup tup naik 3kg. Masa tu…

Post has attachment
Kalau you perasan, kat Malaysia ni kita dah boleh shopping online. In fact, barang-barang keperluan macam diapers, pads, handbags, alat-alat elektronik pun kita dah boleh beli online. Kalau di US, rata-rata penduduk kat situ suka shopping memalui Amazon.…

Post has attachment
Hello peeps! I’m thinking of conducting grammar classes with a maximum of 4 students. I ada pengalaman mengajar basic grammar kepada pelajar2 IPTA dan I rasa it’s a waste if I don’t share it with other people. 7 years of teaching experience and now I am a…

Post has attachment
Cerita sakit lutut.                             . This is my new best friend. Tapi kalau boleh taknak la best friend forever. Hihihiii . Semenjak start workout, jogging pelbagai, lutut kiri dah bagi signal yang tak best. Almaklumlah dah berkurun tak…

Post has attachment
Tahun 2016 sedang menyaksikan yang ramai sedang berdiet untuk mendapatkan bentuk badan yang ideal. Ada yang mengamalkan low calorie diet, diet mengikut jenis darah, vegetarian diet, atkins diet dan tak kurang juga yang mengamalkan yo-yo diet! Untuk…

Post has attachment
                                                                  I like aeroplanes because his flaing so hai in de world. My favourite aeroplane name is nagemas. How do I ride an […]

Post has attachment
Actually I tak pernah ambil PTPTN. Thanx to abah sebab dah banyak berkorban demi untuk masa depan anak-anak. Kadang-kadang rasa malu yang  teramat sebab tak tahu macamana nak balas jasa abah. Bila kita diberi hadiah, dia menolak. Kalau kita hulur duit,…
Wait while more posts are being loaded