Profile cover photo
Profile photo
nurul andeliana
3 followers
3 followers
About
Posts

Post has attachment
Tips bila nak Service Medela Freestyle di Ampang
Assalammualaikum.. Since breastpump saya masih dalam warranty period, jadi amik kesempatan untuk servis secara percuma.. Korg2 yang rasa breastpump korang dh nk hampir expired warranty tu boleh la bwk p service sementara boleh ni.. Jimat sket kan? Mula2 per...
Add a comment...

Post has attachment
Memilih tadika untuk kembar 4 tahun di Pulau Meranti, Puchong
Assalammualaikum WBT Alhamdulillah diam tak diam dah sampai ke penghujung tahun 2015, cepatnya masa berlalu kan? Next January, twin dah masuk umur 4 tahun. Last year diorang sekolah dekat PASTI Pontian sebab ikut anak2 pengasuh diorang. PASTI ok, alhamdulil...
Add a comment...

Post has attachment
Jalan jalan cyberjaya yang sekangkang kera tu
Bismillahirrahmanirrahim Fuhhh fuhhhh.. Lamanya tak menulis kat sini.. Nanti dah tua tua kang dah xde benda sejarah nk suh anak cucu baca :p Last week tuan tanah kedaung blk manjung anta kembar balik kampung..cuti sekolah kan.. Ade anak pekerja mak boleh tl...
Add a comment...

Post has shared content
I have started playing Restaurant Story FREE on Android and I think you will like it too! Click http://fs.teamlava.com/t.php?redirect=r:13&is=e to start playing and be my neighbor!
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
Jom Belajar tentang Urutan Perineum
Apakah itu perineum? Kawasan antara kulit vagina dan dubur Apakah itu episiotomi? Faraj ibu yang digunting sedikit untuk memudahkan jalan bayi Apakah itu urutan perineum? Urutan yang diamalkan apabila usia kandungan mencecah 35 minggu untuk membantu memudah...
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
SET BERSALIN TANAMERA AND MY DEAR WAREHOUSE SALE
Assalammualaikum.. Last week kebetulan balik Puchong sebab ade checkup ngan Dr Haslinda dekat KPMC Puchong. and kebetulan dekat Puchong ade MY DEAR warehouse sale. Since dah lame tak pergi warehouse sale, and kebetulan nak jumpe BFF time belajar dulu, mama ...
Add a comment...

Post has attachment
Checklist Barang Baby
assalammualaikum, Since pregnancy dah masuk 27 weeks mggu ni, gigih lah jugak cari checklist untuk barang new baby.. copy paste dari blogwalking sebenarnya.. bila tengok senarai barang2 ni, aiyaa,.. banyaknye lagi barang tak beli lagi.. mungkin faktor 2nd p...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded