Profile cover photo
Profile photo
Miss feyka
About
Posts

Post has attachment
Luahan Perasaan
Assalamualaikum,hmmm semalam adalah hari yang sedih buat aku..Aku ingt kalau balik rumah hidup aku akan tenang,gembira,suka sbb abah aku baru je balik dri outstation selama 3 bln dkt Terengganu,tpi aku silap aku balik rumah xda apa pun yang menarik,best mom...
Luahan Perasaan
Luahan Perasaan
syafninazblog2014.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Mencintaimu-Krisdayanti
Lirik lagu mencintaimu-krisdayanti Mencintaimu, Seumur hidupku, Selamanya, Setia menanti.. Walau di hati saja, Seluruh hidupku, Selamanya, Kau tetap milikmu.. (Korus) Hanya satu yang tak mungkin kembali, Hanya satu yang tak pernah terjadi, Segalanya teramat...
Mencintaimu-Krisdayanti
Mencintaimu-Krisdayanti
syafninazblog2014.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Benci Lipas !
Hah!! Ni dia binatang paling aku takut..wakaka Aku paling benci LIPAS,sampai bila-bila pun aku benci dekat LIPAS.. Banyak kisah lucu terjadi dekat aku yang ada kaitan dengan LIPAS tak guna ni! pergi main jauh-jauh..ha ha ha Lagipun tak silap aku lipas ni ad...
Benci Lipas !
Benci Lipas !
syafninazblog2014.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Pendek Itu Comel
#UstazAzharIdrus Perempuan yang pendek sebenarnya comel. Sebab mereka sentiasa macam budak-budak.. Berbanggalah kerana awak pendek. Awak comel tau.. Hahaha :D Kelakar pulak aku baca huhuhu whatever la.. Aku ambil sebab aku dikategorikan PENDEK.. Wakakakaka
Pendek Itu Comel
Pendek Itu Comel
syafninazblog2014.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Persahabatan u4s Semakin Jauh
Assalamualaikum..... Tadi aku on wechat aku,hmmm Sarrah Sorfina sent message dia cakap dia sedih sebab hubungan kita orang makin lama makin jauh semenjak kita orang lain sekolah.. Actually aku dah lama dah rasa perasaan sedih tu.. Tapi aku buat bodoh jer,ye...
Persahabatan u4s Semakin Jauh
Persahabatan u4s Semakin Jauh
syafninazblog2014.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Lawatan Ke Niosh
Lawatan ke Niosh,Bangi Course Teknologi Binaan Bangunan
Lawatan Ke Niosh
Lawatan Ke Niosh
syafninazblog2014.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Enjoy Our Lunch
#THROWBACK Pergi lunch dengan cikgu dan kawan-kawan.. kenangan yang tak akan aku lupa sampai sekarang "2013" -SYAFNINAZ'S
Enjoy Our Lunch
Enjoy Our Lunch
syafninazblog2014.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Suka Someone ! !
Assalamualaikum, Hari ni aku nak luahkan perasaan yang terbuku dalam hati.Sebenarnya aku suka dekat sorang mamat ni nama dia ehem ehem tapi aku panggil dia dengan nama "MR NERD" ada sebab2 tertentulah kenapa aku panggil dia "MR NERD".Dia ni senior aku dekat...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded