Profile cover photo
Profile photo
Anders Jonsson
63 followers
63 followers
About
Anders's posts

Post has attachment
Nyt indlæg af undertegnede på MCB bloggen - fortæl dine kunder hvad de sparer, og tjen selv flere penge.

Post has attachment
Spændende stilling som e-handelskonsulet i vidensafdelingen hos MCB med mulighed for arbejdsplads i København Aarhus eller Holstebro. Til dig der gerne vil arbejde med alle aspekterne af ehandel - lige fra lancering af shops til markedsføring, SEO og afrapporting til kunden. Søg og del!

Post has attachment
Min kollega Flemming skriver her 10 gode råd til linkbuilding anno 2012 som alle kan udføre. Læs og lær!

Sørme om ikke den første shop er gået online på MCBs mobile platform. Så nu skal du endnu engang løbe hen til din smartphone og tjekke www.cykler.dk. Det er virkelig godt skruet sammen!!

Post has attachment
Så er DK's bedste webbureau klar med vores mobile site-løsning - og første side online er vores egen, så løb hen til din smartphone og tjek www.mcb.dk og se hvordan en mobil brugerflade skal bygges op. Og inden længe har rigtig mange af vores kunder den samme løsning på deres shops - de er lige på trapperne!

Post has attachment
Læs her om tilblivelsen af MCB's mobile platform, der giver vores kunder mulighed for at skræddersy deres mobile shop efter deres ønsker og kunders behov!

Nogen der har noget godt at sige om PageLines/PlatformPro til WordPress? Jeg hjælper nogle i øjeblikket med deres blog som er sat op med det. Jeg kan godt se at det kan en masse, men meget virker blot besværligt og overflødigt i forhold til fx et af standart temaerne. Nogle vise ord derude?
Wait while more posts are being loaded