Profile cover photo
Profile photo
AkuBiomed
367 followers -
Blog, Gajet dan Famili Koning
Blog, Gajet dan Famili Koning

367 followers
About
AkuBiomed's posts

Ada yang berminat nak buat #Mini_Site?

Buat Sales Page dan MiniSite mudah di blogspot.

Guna blogspot jer. Template semua dah ready dan nampak PRO. Padahal guna blogspot jerrr.

Guna template BS2MS untuk create Sales Page dah jimat kos sewa hosting dan nampak pro. Boleh pakai nama domain kalau nak.

Tak perasan Sales Page create di blogspot. Tinggal karang ayat post jualan dan Order form dah ready. Tunggu oder kastemer masuk ke Email inbox kachinggg kachinggg

Sedikit pengetahuan teknikal diperlukan untuk upload template ke dalam blogspot. Jangan bimbang ada panduan disediakan termasuk video tutorial dan Group support.

Apa uolls dapat dengan BS2MS adalah:-
+ 15 template MiniSite
+ 10 template blank
+ 50 header design + PSD

Modal pakej BS2MS bermula RM79 sekali invest boleh create MiniSite page tiada had. Huntonggg. Zaman sekarang mana ada pakej sekali bayar guna selama-lamanya.

Nak tengok pakej BS2MS di 1st komen bawah..

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Teknik & Strategi Pemasaran SIMPLE di Facebook.

Nak tahu klik disini.[+]http://bit.ly/fb_instant_sale

#FacebookMarketing 
Photo

Post has attachment

Post has attachment
Mi Band 2 untuk mereka aktif dan bajet kecil. #MiBand2 #gajet #akubiomed

Mi Band 2 adalah Fitness Tracker mampu milik. Siapa pernah dengar gajet Fitness Tracker? Salah satunya adalah Mi Band 2. Sekarang ini ada bermacam-macam gajet berteknologi dicipta untuk membantu kita didalam kehidupan seharian.

Post has attachment
Mendaki Broga Hill bersama Public Gold Supporter Group #BrogaHill #AkuBiomed

Ide tercetus mendaki Broga Hill bersama Public Gold Supporter Group adalah terhasil ide spontan dari tuan Pokli merupakan founder Public Gold Supporter Group.

Post has attachment
Panduan selesai masalah atm duit tak keluar tetapi duit dalam akaun dipotong #akubiomed

Panduan selesai masalah atm duit tak keluar tetapi duit dalam akaun dipotong. Siapa pernah alami pengalamn cucu duit di ATM dan duit tidak keluar tetapi duit didalam akaun dipotong? Ini adalah pengalaman pertama kali terkena pada diri sendiri dan saya…

Post has attachment
Tabung kanister warisan Shell edisi terhad sempena sambutan ulang tahun ke-125 Shell #shellkita #shellmalaysia #akubiomed

Tabung kanister warisan Shell edisi terhad sempena sambutan ulang tahun ke 125 Shell. Siapa sudah mula mengumpul tabung kanister warisan Shell edisi terhad? Saya antara pengumpul koleksi-koleksi barangan terhad Shell bermula koleksi kereta ferrari dan…

Post has attachment
Seminar Masa Untuk Emas oleh Azizi Ali Mentor Wang #MasaUntukEmas #AziziAli #MentorWang #AkuBiomed

Hari Sabtu yang lepas saya telah menghadiri Seminar Masa Untuk Emas yang disampaikan oleh tuan Azizi Ali Mentor Wang.
Wait while more posts are being loaded