Profile cover photo
Profile photo
Quartz Matrix
10 followers -
Get your solution!
Get your solution!

10 followers
About
Posts

Post has attachment
Târgul expozițional IEAS (International Electric & Automation Show) adresat mediului B2B și, în special, celui industrial va avea loc între 18-20 septembrie.

Vom fi și noi prezenți cu soluțiile dedicate industriei: sistemul pentru managementul mentenanței KMR IoT, sistemele de monitorizare a consumurilor energetice e-Net și e-Net WA, soluții Kontron pentru Industry 4.0 și soluții pentru comunicații și securitate cibernetică pentru Industry 4.0 de la Cisco.

Pentru înscrieri și alte detalii, accesați http://www.ieas.ro/.
Add a comment...

Post has attachment
Vara aceasta vă poate aduce un videoproiector nou la un preț care să nu vă dea peste cap concediul programat pentru luna august. Vedeți aici promoțiile la videoproiectoarele Epson pentru segmentul business ⤵️ https://www.qmart.ro/promotii-echipamente-audio-video.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Iată principalele motive pentru care costul serviciilor de mentenanță și service pentru UPS-uri industriale este mai mare decât factura pe care o primiți de la un service auto:

📜 Persoana care efectuează mentenanța UPS-ului are o experiență certificată de producător
🔬 Cunoașterea și verificarea în amănunt a pieselor componente
📋 Cunoașterea documentației echipamentelor verificate
⏳ Abilitatea de a realiza eventualele reparații asupra UPS-ului rapid și în condiții de siguranță

Scopul echipei SLA GO este de a vă asigura întreruperi minime în activitate pentru că dacă intervenția ar dura prea mult atunci va crește și costul total de deținere. Noi vă putem oferi și înlocuirea componentelor uzate sau monitorizare predictivă.

Contactați-ne pentru mai multe informații ⤵️ https://www.qmart.ro/mentenanta-si-reparatii. #Iași #Moldova
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Programul de certificare profesională +IBM oferă posibilitatea de a obține acreditări care să demonstreze experiența avută în utilizarea de tehnologii și soluții conexe IBM. Scopurile programului sunt oferirea unor metode de evaluare a aptitudinilor și cunoștințelor și dezvoltarea unei comunități la nivel mondial de profesioniști certificați care să recomande, să vândă și să ofere suport pentru produsele și soluțiile IBM.

Toate tipurile de certificări IBM se pot obține în centrul nostru de testare autorizat +Pearson VUE. #Iași
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Calitatea și serviciile diviziei Senys în sfera eficienței energetice și a automatizărilor industriale sunt susținute de parteneriatele cu lideri mondiali din zonele de dispozitive, comunicații și software: +Eaton, +Schneider-Electric, +Siemens, Pramac, +Kontron, Cisco, +APC by Schneider Electric, +Legrand, +Axiomtek. 🔝

🤝 Parteneriatele încheiate ne ajută să vă oferim atât echipamente la standarde ridicate, cât și suport în implementarea și mentenanța acestor soluțiilor de tip Industry 4.0 și Industrial IoT.

↪️ Accesați www.senys.ro pentru mai multe detalii.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Sistemul IoT pentru managementul performant al mentenanţei KMR (Keep the Machine Running) este unul dintre subiectele celui mai recent număr al revistei T&T - Tehnica si Tehnologie.

Citiți articolul pentru a afla cum puteți integra activitatea de mentenanță în contextul Industry 4.0 și Industrial IoT:
Add a comment...

Post has attachment
Descoperiți câteva dintre cele peste 1000 de proiecte educaționale de succes pentru care Quartz Matrix s-a dovedit a fi un partener de încredere ➡️ https://www.nextclass.ro/proiecte-de-succes/.

Venim în sprijinul dumneavoastră cu experiență de peste 10 ani în proiectarea de soluții digitale pentru învățământ interactiv și cu pachete avantajoase de echipamente educaționale moderne. 👩‍🏫

Pentru mai multe detalii, vă stăm la dispoziție.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
The Open Group este un consorțiu global care permite atingerea obiectivelor de afaceri prin intermediul standardelor IT. Pentru specialiștii din domeniul IT, certificările The Open Group sunt o validare recunoscută la nivel global, care atestă cunoștințele și abilitățile deținute. Este o modalitate eficientă pentru selectarea profesioniștilor calificați pentru roluri esențiale, precum și o cale de dezvoltare și avansare profesională.

Examenele care se pot susține sunt pentru următoarele standarde: IT4IT Reference Architecture, TOGAF, ArchiMate Specification sau Open FAIR Body of Knowledge.

Certificările The Open Group se pot obține în centrul nostru de testare autorizat Pearson VUE. #Iași
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Echipa noastră de mentenanță și service vă poate ajuta să stabiliți un plan de mentenanță preventivă și predictivă în funcție de echipamentele sau utilajele pe care le dețineți în cadrul companiei.

Pentru programarea unei întâlniri cu echipa care poate să asigure ZERO întreruperi în fluxul de lucru, contactați echipa SLA GO: https://www.qmart.ro/mentenanta-si-reparatii. #Iași #Moldova
Photo
Add a comment...

Post has attachment
🏷️ Dacă achizitionați minim 5 Access Point-uri Cisco Meraki până pe 28 iulie 2018, veți primi gratuit o cameră de supraveghere Meraki MV cu licență pentru 3 ani inclusă.

Vedeți detaliile celor 4 tipuri de Access Point-uri care sunt disponibile în cadrul promoției:

➡️ Access Point Cisco Meraki MR52: https://www.qmart.ro/access-point-cisco-meraki-mr52
➡️ Access Point Cisco Meraki MR53: https://www.qmart.ro/access-point-cisco-meraki-mr53
➡️ Access Point Cisco Meraki MR53E: https://www.qmart.ro/access-point-cisco-meraki-mr53e
➡️ Access Point Cisco Meraki MR84: https://www.qmart.ro/access-point-cisco-meraki-mr84-de-exterior
Photo
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded