Profile cover photo
Profile photo
Europeancargo
364 followers -
bursa de transport, transport marfa, bursa transport, platforma transport online
bursa de transport, transport marfa, bursa transport, platforma transport online

364 followers
About
Posts

Post has attachment
Bursa de transport international de marfuri
Serviciu oferit pe o platforma gata de utilizat pentru schimbul de marfuri. Acest sistem, in alte cuvinte este unul care permite atat expeditorilor sa caute marfuri si vehicule .
Sistemul asigura ca ambele parti sa poata beneficia de serviciile de celuilalt.
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
Transportul de marfa este o parte foarte importanta a oricarei afaceri. Dacă doresti ca afacerea ta sa creasca, este important să iti construiesti o reţea cat mai bună.
Add a comment...

Post has attachment
Un articol interesant

http://drgrimzor.livejournal.com/1884.html

 Furnizorii comerciali camioane contribuie la Imbunatatirea comunitatilor si oamenilor greu de lucru, care locuiesc In ele. La sfarsitul zilei, camioane comerciale aduc rezultate, iar rezultatele du-te pentru a crea locuri de munca si mai multe rezultate.
Add a comment...

În cazul în care o organizație dorește transport internațional de expediere, atunci obținerea unui agent de marfă este recomandat.
Add a comment...

Post has attachment
Cum sa alegi cele mai bune masini pentru transportul de marfa
Exterioare
Alegerea  unor  exterioare de calitate este pe jumătate activitatea desfășurată în procesul de selecție. Uita-te dupa următoarele indicia atunci când faci verificarea de exterior al unui camion de transport marfa. 
1. Structura corpului: Un design cu corp slab rezulta in scurgeri de corp si este o tulburare majoră pe care  nu doriți să o reparati. Uita-te pentru camioane proiectate într-un mod de a minimaliza  îndoirea și  stresul. Cusătura și designul  acoperișului trebuie să fie de cea mai buna calitate pentru a preveni pericolele de siguranță. 
2. Scurgeri mecanice: Ferește-te de  calitatea slaba a componentelor mecanice. Radiatoare, piese de frânare și sistemele hidraulice, nu ar trebui să fie nevoie de reparații frecvente .
3. Motor: Economie  pe dimensiunea unui motor, în special în cazul în care camionul dumneavoastră se va deplasa pe teren dificil. Motoarele diesel sunt cea mai bună opțiune pentru camioane de  transport marfă, deoarece, de obicei, acestea sunt destinate pentru călătoriile pe distanțe destul de lungi. 
Interioare 
La verificarea interioarelor  unui camion de marfă, asigurați-vă că vă uitați pentru acestea: 
1. Capacități de camioane: Trebuie sa tineti cont de volumul  de încărcare maximă și cerințele de remorcare și care este capacitatea de sarcina utila alegerii  dvs. de camion de transport marfa sa nu depășește aceasta.
2. Ferestre si Usi: ferestrele și ușile trebuie să fie adecvate pentru tipul de marfă pentru camionul care va fi folosit pentru a transporta. Trebuie sa te gandesti despre modul in care marfurile vor fi încărcate și descărcate, și să decidzi  cu privire la tipurile de usi si ferestre în consecință. 
3. Confort Cabină: opțiunile  sunt un factor determinant al productivității echipajului. Caracteristici precum  inchidere centralizata pe uși și ferestre și opțiuni de control de croazieră nu numai ca pot  scuti soferii de oboseala, acestea asigură, de asemenea, transport marfa  în condiții de siguranță. 
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded