Profile cover photo
Profile photo
Dina Ali
42 followers -
life is short make it sweet
life is short make it sweet

42 followers
About
Dina's posts

Post has attachment
Q&A PRODUK DOUBLE STEMCELL

1. Dari Mana Asal Produk Double Stemcell ini?
Jawapan: Double Stemcell ini adalah produk dr Switzerland dgn menggunakan teknologi swiss dan dikilangkan oleh sebuah syarikat di Malaysia iaitu PhytoScience Sdn. Bhd. (1013730P), Beralamat di Block B, 5-1-4, Megan Salak Park, Jalan 1/125E, Desa Petaling, 57100 Kuala Lumpur.

2. Apakah sebenarnya Produk Double Stemcell ini?
Jawapan: Double Stemcell adalah produk untuk mencantikkan & menggebukan kulit. All in one, concealer, moisturiser, sunblock, anti-aging dan selain itu, ia juga adalah supplement kesihatan yang sangat baik untuk penyakit kronik spt, kencing manis, darah tinggi, hati berlemak, batu karang, buasir dan lain lain lagi.

3. Adakah Double Stemcell ini Halal?
Jawapan: Double Stemcell mempunyai logo HALAL Malaysia. Kandungan Double Stemcell ini tidak mengandungi bahan2 yang meragukan. Ianya bebas dari steroid, logam2 berat serta unsur haiwan.

4. Adakah Double Stemcell ini Selamat Untuk Digunakan?
Jawapan: Selamat dan tiada kesan sampingan kerana ia telah mendapat kelulusan dari Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) dan juga SIRIM. Selain itu, ia juga turut melindungi pengguna dengan skim insuran bernilai RM3 juta dari MSIG. Ini menunjukkan keyakinan syarikat insuran terhadap kualiti produk Double Stemcell.

5. Sesuai utk Kulit BerJeragat Tak?
Jawapan: Sangat sesuai untuk menghilangkan jeragat jika diamalkan dengan tetap dan konsisten.

6. Macam mana Cara Penggunaan Double Stemcell ini?
Jawapan: Untuk menggunakannya, hanya tuang serbuk Double Stemcell ini dibawah lidah dan kemam hingga larut. Untuk kesan yang lebih pantas, sebaiknya diambil 1 sachet pagi & 1 sachet malam. Jika tidak, memadai 1 sachet sehari sahaja.

7. Boleh ke campur Pengambilan Double Stemcell Dengan Produk lain?
Jawapan: Boleh. Produk ini bukan ubat, ia adalah supplement yang berkhasiat untuk tubuh badan.

8. Kalau Kulit Kering atau berminyak boleh ke guna?
Jawapan: Boleh, jika diamalkan.. kulit anda akan lembap dan mengurangkan minyak dimuka.

9. Bagus ke untuk Rambut Gugur?
Jawapan: Sangat bagus kerana ia menguatkan lagi molekul2 rambut selain mengurangkan minyak pada akar rambut yg menjadi punca keguguran rambut.

10. Betul ke ia boleh memutihkan kulit seluruh badan?
Jawapan: Betul, jika diamalkan secara berterusan atau konsisten, kulit anda akan jadi putih dan sekata diseluruh badan dan kesannya sangat memuaskan.

11. Apa kesan sampingan jika berhenti Guna produk ni??
Jawapan: Tiada.

12. Apa Kelebihan Double Stemcell ni selain untuk kecantikan?
Jawapan: Membaiki sel2 dalam tubuh dan membuatkan badan kita menjadi lebih bertenaga dan sihat. Selain itu, ia juga berupaya untuk menambahkan ghairah seksual yang semakin berkurangan disebabkan faktor umur. Double Stemcell juga berupaya menegangkan kembali payu dara dan kulit yang kendur serta merapatkan dan menyegarkan kembali vagina yang longgar serta kendur.

13. Perlu ke saya guna sunblock walaupun saya mengambil produk ini?
Jawapan: Stem Cell diambil daripada anggur Gamay Teinturier Freaux. Gamay ialah sejenis anggur dari daerah Burgundy, Perancis yg mengandungi kandungananti oksidan yang sangat berkesan dan merupakan penyingkir radikalbebas untuk perlindungan UV. Namun begitu ia adalah digalakkan memakai sunblock untuk mengurangkan risiko ultra UV dr matahari.

14. Berapa kotak saya perlukan dalam sebulan?
Jawapan: 2 kotak sudah memadai untuk keperluan anda jika anda sihat tanpa penyakit kronik.

15. Dimana dan Berapa lama proses penghantaran Produk?
Jawapan: Produk hanya boleh didapati dari penegedar yg sah melalui online sahaja dan penghantaran adalah dalam lingkungan masa 1-2 hari bekerja.

16. Bagaimana untuk mendapatkan harga ahli dan apa kelebihannya?
Jawapan: Anda harus mendaftar keahlian dengan stokis berdaftar kami. Anda boleh berikan Nama, Alamat dan No ic dengan minimum pembelian sebanyak 2 kotak untuk ahli Silver, 12 kotak untuk ahli GOLD dan 40 kotak untuk Ahli Mobile kepada Admin page ni atau Mobile yg berdekatan kerana pendaftaran hanya boleh dibuat secara online oleh ahli bertaraf Mobile sahaja. Anda layak untuk menikmati harga ahli, selain bonus penajaan ahli baru dari RM100 - RM2K seorang, bonus pembelian berkumpulan dan lain-lain insentif lagi.

17. Dimana saya boleh mendapatkan produk ini?
Jawapan: Anda tidak perlu mencarinya dikedai2 kerana kami sendiri akan uruskan penghantaran terus ke pintu rumah anda.

DAPATKAN PRODUK DOUBLE STEMCELL YG ORIGINAL DARI KAMI!!! Berminat? Boleh PM ye
Photo
Wait while more posts are being loaded