Profile cover photo
Profile photo
bicara hati
6 followers
6 followers
About
Posts

Post has attachment
WASALFA REST HOUSE 23 - 24 APRIL 2016
as salam semua!!!! yeayyyy...akhirnya apa yg dirancang dlm masa yg singkat telah dpt dijayakan dgn jayanya sehingga ke titik perjalanan terakhir.. terima kasih yang tidak terhingga kepada semua khususnya "6 sence" yang telah bertungkus lumus ....bangga ada ...
WASALFA REST HOUSE 23 - 24 APRIL 2016
WASALFA REST HOUSE 23 - 24 APRIL 2016
dibicarahati.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
SANTAI BERSAMA 6 JLTS
WASALFA REST HOUSE 
SANTAI BERSAMA 6 JLTS
SANTAI BERSAMA 6 JLTS
dibicarahati.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
KEMENSAH - WARISAN HATI RIMBA 28/02 - 01/03 2015
AS SALAM SEMER... Dah lama rasanya tak memblog...dan hari ini hati ingin berbicara..!!! nak share kat korang pasal percutian Club kami yang di beri nama 7 JAHANAM!!!! walaupun tak sumer ada tapi cukup sempoi...best sgt... jeng..jeng..jeng...........!!! inil...
Add a comment...

Post has attachment
JANGAN DELETE ATAU PUBLISH
JANGAN DELETE ATAU PUBLISH
JANGAN DELETE ATAU PUBLISH
dibicarahati.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Apa itu Royal Sweetener Stevia atau RSS?
APA ITU ROYAL SWEETENER STEVIA @ RSS @ GULA STEVIA RCC? Mungkin ada di antara kita yang pernah terdengar tentang  gula Stevia RCC  atau mungkin  pemanis Stevia RSS . Kedua-duanya adalah produk
yang sama iaitu  Royal Sweetener Stevia , pemanis semulajadi kel...
Add a comment...

Post has attachment
naga tasik chini
TASIK CINI
TASIK CINI
kakjahworlds.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Melaka
Melaka
kakjahworlds.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has shared content
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded