Profile cover photo
Profile photo
faezatul atiqah
About
Posts

Post has attachment
11 As.. Thanks Allah
helo and assalamualaikum ! . . after months, finally hari yang aku nantikan tapi aku takuti tiba. . 16 MARCH 2017 . . TEARS, FEARS AND HAPPINESS. . These feeling were mixed in my heart . of course aku nervous because I was one of the targetted students in m...

Post has attachment
SCIENCE OR ACCOUNT ?
Assalamualaikum .... It is less than 2 month before the real war begin !!!!! Oh my Allah !!! and now permohonan utk ke matrikulasi is already open . and thousand of thought were jostling into my tiny mind. t the thing is aku CONFUSE !!! KELIRU !!! BINGUNG !...

Post has attachment
Ablasi Retina (health disease part 4)
Aku balik dengan keadaan tertanya-tanya.. lumrah sorang anak
muda.. mesti curious nak tahu.. setelah research yang aku buat .. aku jumpa
satu penyakit nie. Symptom dia 80% aku alami. Risau jugak aku sbab penyakit nie
boleh membawa kepada buta kekal. Tapi ak...

Post has attachment
health disease(part 3)
“ mata adik ada radang. Urat ada bengkak. Dan salur darah tu
macam ada jangkitan sikit. Buat masa nie kami tak boleh cakap apa2 lagi
sbabnya. Kami kena siasat dulu kes adik nie. Hari ahad nie adik kena datang
balik dan kemungkinan besar kena masuk ward “ . ...

Post has attachment
first health disease (part 2)
--part 2--- Esoknya,aku pegi kat hospital besar bersama umi tersayang
awal2 pagi lagi. Aku sampai dalam pukul 8 pagi. Lepas tu aku pegi Tanya kaunter..
kaunter cakap boleh terus naik ke klinik oftamologi. Kat sana sekali keno tggu
utk pndaftaran sbab aku fi...

Post has attachment
first health disease (part 1)
Assalamualaikum . Lama betul tak bukak blog nie. Dah jadi syurga lelabah dah. Semalam,rabu, 10 Disember 2015 aku berkunjung ke klinik
fatah dan Abdullah sbab aku rasa macam ada something kat mata bila aku kelip2. Masa
mula2 aku kena,aku rasa macam ada benda...

Post has attachment
cerita cinta marie dan oreo
*tu bukan gambar yg aq buat. tapi,lbih kurang macam tu la bntuk dia ehem...ehem .... ehem ... assalamualaikum alkisah si marie dan oreo disemadikan dengan cream cheese lalu lemas dalam keenakan coklat melindungi sang strawberi ..... haloooo ... hari ni aku ...
cerita cinta marie dan oreo
cerita cinta marie dan oreo
cokelatoreo.blogspot.com

Post has attachment
kyahhh !! 2.0.1.5 .. amazing!!!!
assalamualaikum dunia dan para pembaca (kalau ada )                                                                                2.0.1.5 tahun baru . menarik bukan ??? krik3.apa yg menarik entah. lantak kau lah ... lain orang lain feeling. for me, tahun...

Post has attachment
cokelatoreo kopiko LA milkshake
 okayyy .. hello sume . skrang CT nk share satu minuman favourite CT. resepi nie adalah satu resepi kesinambungan daripada resepi aiskrim yg CT share hari tue. . okayy ... tanpa membuang masa , jom kita tengok bahan apa yg diperlukan 1 paket kopiko LA coffe...

Post has attachment
homemade ice cream
  again ?? Ct nak ajar cra buat aiskrim . . yg nie serius.. bkn dua rius @3 rius mudah okayy .. bahan2 yg diperlukan 1 tin susu cair\ susu segar 1\3 tin susu pekat (jgn ltak byak nanti kang manih pulok kang) 1 sdu besar ovalette(boleh cari kt kedai kek @ ru...
Wait while more posts are being loaded