Profile cover photo
Profile photo
Eddy Ahmad
67 followers
67 followers
About
Eddy Ahmad's posts

Post has attachment
Nota Nota kecil ` EddyAhmad
aku manusia yang mengejar sesuatu dalam masa yang sama aku tak tahu apa yang aku kejarkan tapi aku yakin dan pasti, aku akan temui sesuatu yang selama ini aku rasakan hilang. kehidupan ni sempurna, tiada cacat celanya, tapi ialah sebagai manusia biasa tidak...

Post has attachment
assalammualaikum
assalammualaikum dan salam sejahtera. rasanya hampir berkurun aku tak kemas kini blog ni, aku pun dah tak tau apa hala tuju blog ni, kejap aku buat tu kejap aku buat ni. sungguh haru kan. since dah berusia ni dah tak ada banyak masa nak surf internet dan me...

Post has attachment
Para gadis berhati hati mungkin anda yang serusnya ?
Perlu anda ketahui terutamanya pada gadis-gadis yang comel yang gemar memuat naik gambar selfie mahupun gambar mereka dilaman sosial terutamanya facebook instagram twitter dan wechat. selain dari page-page parody kini page yang memaparkan koleksi gambar-gam...

Post has attachment
Orang ramai berang dengan JPJ
Banyak pihak yg mengecam tindakan jpj yg dikatakan begitu "rajin menjalankan tugas" dan giat mengeluarkan saman dan banyak diantaranya yang dikatakan tidak masuk akal. Terbaru jpj telah mengeluarkan saman atas kesalahan no plate kenderaan tidak mengikut uku...

Post has attachment
Keputusan konsert akhir Akademi Fantasia penuh kontroversi
Akademi Fantasia 2014 telahpun melabuhkan tirainya pada malam ini dengan penuh kontroversinya, Firman dinobatkan sebagai juara AF2014 manakala Aman menyandang gelaran naib juara. ramai sebenarnya yang terkejut dan tidak berpuas hati dengan keputusan AF2014 ...

Post has attachment
puting beliung melanda bendang kedah
Puting beliung melanda bendang, kedah, kejadian dipercayai berlaku pada pukul 4 petang semalam 14 October 2014, tiada kemalangan jiwa dilaporkan namun berlaku beberapa kerosakkan yang teruk pada rumah penduduk kampung.

Post has attachment
Fea iskandar AKA cik piah Penyampai Radio paling Seksi
Fea iskandar atau lebih dikenali sebagai cik piah bukanlah asing di dalam dunia hiburan hari ini, selebriti dan juga penyampai Radio Sinar FM ini begitu terkenal dengan penampilanya yang agak menonjol dan seksi... Kontroversi mengenai keseksiannya juga kian...

Post has attachment
Misteri Gunung Datuk Rembau Most Wanted
Kami nak kongsikan pengalaman Misteri kami di Gunung Datuk , Nak dijadikan cerita kami ke gunung datuk pada minggu yang lepas, gunung datuk yang terletak di daerah rembau negeri sembilan ni memang terkenal dengan keindahan semulajadinya, dah alang-alang sam...

Post has attachment
Karpet Merah Anugerah Lawak Warna
Anugerah Lawak Warna yang diadakan buat kali kedua bagi meraikan pelawak-pelawak tanahair yang menampilkan 15 anugerah terbaik, tiga anugerah popular dan dua anugerah khas juri bakal menjadi rebutan, siapakah pelawak kegemaran anda? bertempat di teater sela...

Post has attachment
Percutian suasana desa di ECO Resort pasir salak
ECO Resort pasir salak, menawarkan pengalaman yang tidak mungkin anda lupakan, sekiranya anda impikan kehidupan yang bertemakan desa dan santai sambil menikmati kehijauan dan pemandangan matahari terbit dan terbenam di sungai perak, panorama indah ini dapat...
Wait while more posts are being loaded