Profile cover photo
Profile photo
nida nadhirah
About
nida's posts

Post has attachment
. . . Rasa Hati
aku rasa aku tak yakin . . . . . . kecewa kekecewaan yang melampau aku pun x tahu la apa yang aku rasa sekarang ni eeeeemmmmm

Post has attachment
KAU ke? AWAK ke? SAYANG ke? ke ABANG?
huhu title post ni agak mengelirukan.. assalamualaikum hai blog lama tak update. dah nak habis raya baru dapat berblog sekarang ni aku bahagia sangat ye.. bahagia ye la aku dikelilingi insan yang aku sayang first ly ada family yang comey sangat second ada a...

Post has attachment
my NEW life
Assalamualaikum.. dah masuk april dah.. result stpm dah keluar.. alhamdulillah semuanya memuaskan.. btw..masih lagi perlu berdoa  jauh lagi perjalanan.. mudah-mudahan dapat lah U yang aku mohon.. untuk masa sekarang aku perlu tumpukan perhatian aku pada tra...

Post has attachment
new year and new life
assalamualaikum.. hehe tak terlambat lagi untuk aku mengucapkan selamat tahun baru!!!!!! hehehe konon kan.. untuk tahun baru ni semestinya aku ada satu kesah yang beru.. yang penting orang nya sama.. hehe untuk tahun ni aku ditemani mak, abah, abang, kakak,...

Post has attachment
IKHLAS DARI AKU
Assalamualaikum.... Hari ni dah 10 January Lepas dah tarikh 8 January 2014  Tarikh yang agak bermakna.. Tapi sekarang tidak lagi.... Niat untuk kekal dan ke jinjang pelamin seterusnya sampai akhir hayat tidak lagi dapat direalisasikan bersama.. Kami sudah m...

Post has attachment
now im cry
Assalamualaikum  KENAPA AKU PERLU MEMILIH?  Kali aku dah banyak mengeluarkan air mata  Sebab memikirkan masalah ni  Kalau lah aku tak perlu memilih.. Kenapa aku nak kena lalui semua ni.. Aku penat lah fikir pasal hati Aku taknak friendship aku retak.. Aku p...

Post has attachment
biarkan aku menangis - LET ME CRY
LET ME CRY.. Ya.. itu yang aku rasa nak buat sekarang nie.. Aku rasa mcm ada sesuatu yang tak lengkap.. Aku tak tau ap.. Memang lah kalau kita fikir sgt ap org nak ckp tu bagus.. Tapi.. Apa yang kita rasa  Habis mcm ne Kita abai kan jelah diri kita.. cam tu...

Post has attachment
mari mendaki
assalamualaikum.. lama tak menulis.. hehe exam sem dua dah lama selesai sekarang dah masuk sem tiga.. senior sem.. muahahaha dah boleh belagak up.. haha masuk sem tiga nie tersangatlah banyak projek yang nak kena handle.. almaklum lah.. sem last.. baru-baru...

Post has attachment
welcome to twitter
Assalamualaikum... Hari ni gamak nya tido lewat lah.... Hari pn dah nak siang.. kuikuikui... Dan sekarang aku tgh bg sedikit ilmu bertweet kat sorg kawan aku ni... Bertweet tu seronok la.. Tp yg c seronoknya bila x ad internat... Teeeetttttt Tu betul..... M...

Post has attachment
dugaan demi dugaan
D U G A A N
Wait while more posts are being loaded