Profile cover photo
Profile photo
Kattegat Teknik ApS
3 followers
3 followers
About
Posts

Post has attachment
Small but reliable forest winch intended for smaller tasks, ideal for small tractors. The winch has a simple construction which makes the winch easy to use. The drum capacity provides room for a range of different wire ropes. The winch is operated with a…
Add a comment...

Post has attachment
Kattegat Teknik ApS og SMC Pneumatik A/S har indgået aftale om et fremtidigt samarbejde, og Kattegat Teknik ApS bliver dermed en del af det udbredte forhandler netværk som SMC Pneumatik A/S efterhånden har opbygget.
Add a comment...

Post has attachment
Linear aktuator – En lineær aktuator består af en motor, et gear og en spindel med møtrik. En specialversion af den lineære aktuator er indbygningsaktuatoren, der er beregnet til integrering i kundens føringsløsninger. Her finder du leverandør af Linear…
Add a comment...

Post has attachment
DEN ELEKTRISKE LINEÆRE AKTUATOR. En elektrisk lineær aktuator er en enhed, der konverterer den roterende bevægelse fra en AC-motor med lav spænding til en lineær bevægelse, dvs. tryk- og trækbevægelser.
Add a comment...

Post has attachment
Dynax har mere end 30 års erfaring med produktion af DYNAX spindelmotorer/Aktuatorer produceret på mål og med præcis de egenskaber som vores kunder efterspørger fra gang til gang.

Med en Dynax aktuator får du optimal driftsstabilitet leveret i et enkelt og elegant design. Vores produktionsmetoder og de anvendte komponenter er gennemtestede og mange års erfaring er din garanti for at du får det bedste produkt på markedet.

At vi er bedst betyder dog ikke samtidig at vi er dyrest. For selvom at at vi producerer vores såkaldte aktuatorer/spindelmotorer på mål og med de egenskaber du efterspøger, fra gang til gang, så er vi stadig konkurrencedygtige på både pris og leveringshastighed. Hvis det virkelig haster leverer vi sågar fra dag til dag.

Kattegat Teknik ApS beskæftiger sig med opbygning, vedligehold, reparation og salg af hydraulik- og maskinanlæg. Vi beskæftiger os hovedsagelig inden for mobilteknik, marine og industri, samt reparation af lastvogne og entreprenørmateriel.

I forhold til reparation og salg er dette bl.a. af hydraulikanlæg, dieselmotorer, transmissioner, elmotorer, pumper, håndværktøj, startmotorer, gear, dynamoer, aktuatorer og generatorer.

Derudover tilbyder vi afbalancering og vibrationsmåling af roterende maskindele og udstyr. Her kan vi håndtere emner op til 10.000 kg og ø 5.000 mm.

Vores ekspertise inden for maskin-, mekanik-, hydraulik- og elektroområdet samt på lastvogne kombineret med det store varelager, udgør fundamenter i vores one-stop-service for en lang række kundegrupper.
Add a comment...

Post has attachment
Dynax har mere end 30 års erfaring med produktion af spindelmotorer/Aktuatorer produceret på mål og med præcis de egenskaber som vores kunder efterspørger fra gang til gang.
Add a comment...

Post has attachment
Kattegat Teknik ApS har ansat Bettina Madsen, 52 år som bogholder pr. 1. november 2017. Bettinas primære opgaver vil være kontering, moms- og regnskabsopgørelser. Bettina er uddannet i revisionsbranchen og har mere end 30 års erfaring med bogholderi.
Add a comment...

Post has attachment
TRYKPRØVNING HOS KATTEGAT TEKNIK  –vi tester, at dit topstykke er tæt!
Add a comment...

Post has attachment
Den første gang Jørgen Kroer, Kattegat Teknik i Grenaa, så Kåre Rørmand Jensen noterede han, at hans hænder var sorte af olie.
Add a comment...

Post has attachment
Fornemmelse for maskiner har vores dygtige lærling Kåre Rørmand, som mandag den 5. oktober 2015 modtog Metalindustriens Lærlingepris.
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded