Profile cover photo
Profile photo
Clinica CityDent
6 followers
6 followers
About
Clinica CityDent's posts

Post has attachment
V-am pregatit o serie de materiale referitoare la curiozitati dentare! Va vom prezenta cateva informatii interesante ce trebuie sa le cunosti, despre dintii tai!

Primul subiect este legat de alimentele duci si acre si cum actioneaza acestea asupra dintilor!

Post has attachment
Actrița Crina Matei a apelat la specialiștii CityDent pentru albirea profesională a dinților cu sistemul Beyond, una dintre cele mai avansate tehnici de albire existente în prezent.!

"A fost o experienţă interesantă! Intrând în clinica Cit...y Dent mi-am putut da seama cât a avansat tehnologia şi în această industrie. Fără să aud zgomotul infernal făcut de freza din cabinetul alăturat, fără mirosul specific cabinetelor stomatologice, cu căştile pe urechi şi un monitor poziţionat parca ca la cinematograf, aproape că nici nu ştiu când a început şi s-a terminat tratamentul de albire. Insă dovada sunt dinţii strălucitori şi de un alb perfect pe care îi am acum", spune Crina Matei, încântată fiind de noul ei zâmbet.
http://www.protvmagazin.ro/stiri/starflash/a9452252-crina-matei-a-testat-albirea-profesionala

Post has attachment
Știați că?
Guma de mestecat fară zahăr poate ajuta sănătatea orală prin creșterea producerii de salivă, fapt ce duce la o mai bună curățare a dinților. Însă, guma de mestecat indulcită cu xyliton poate duce chiar la combaterea cariilor dentare!
Photo

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Începând de astăzi, vom prezenta pe blog cazuri preluate de specialiștii noștri și rezolvate cu succes!

Prima temă de discuție: Se poate obține un zâmbet sănătos, frumos și strălucitor în doar 14 zile? Dr Ștefania Chendea ne arată că da, este posibil.

Post has attachment
Avem noutăți!
Photo

Post has attachment

Post has attachment
În timpul sarcinii, o femeie trebuie să se ocupe de anumite aspecte ale sănătății orale. Sănătatea orală trebuie să reprezinte o prioritate, poate chiar să afecteze dezvoltarea bebelușului!

Noi suntem specializați în sănătatea dentară a femeilor în timpul sarcinii așa că, dragi viitoare mămici, vă așteptăm la noi la clinică!
Photo

Post has attachment
V-am pregătit o surpriză la început de săptămână! De astăzi, puteți citi articolele noastre din presa scrisă direct aici, pe Facebook!
Wait while more posts are being loaded