Profile cover photo
Profile photo
norhafira dollah
4 followers
4 followers
About
Posts

Post has attachment
LAIN MACAM MENGANDUNG DENGAN ESP SHAKLEE
Kisah Doktor Mengandung bersama ESP ---- Seperti kebanyakan doktor, saya tak percaya pada supplements. Bukan sb APA, sb saya dah pernah cuba sejak zaman university tapi tak pernah berkesan. Saya pernah beli set kulit vitamin C, E dan B complex tapi saya tak...
LAIN MACAM MENGANDUNG DENGAN ESP SHAKLEE
LAIN MACAM MENGANDUNG DENGAN ESP SHAKLEE
fiebeutyskincare.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
**
Masa mengandung, jumpa dr, mesti dapat Obimin.. Tau tak obimin tu supplemen? walaupun org Malaysia panggil ubat tambah darah. Tapi sayangku. itu bukan ubat tapi supplemen. Pernah tak ada anemia, kurang sel darah merah dan dapat B 12, vitamin C, Folic acid, ...
Fiebeutyskincare
Fiebeutyskincare
fiebeutyskincare.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Gelak tawa SHAKLEE~ SHAKLEE viral~
hai! Assalamualaikum. alhamdulilla siap berbuka dengan en comi~ hari ni kita berbuka dengan ⇨ nasi kerabu ⇨ ayam goreng ⇨ kueh ⇨ air milo ⇨ roti jala pheew~kenyang yang amat.syukur. erm...sekarang day by day nampak gayanya issue shaklee semakin hot!! PANAS!...
Gelak tawa SHAKLEE~ SHAKLEE viral~
Gelak tawa SHAKLEE~ SHAKLEE viral~
fiebeutyskincare.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
SUPPLEMENT ROSAKKN HATI DAN BUAH PINGGANG?
Hai….hai..hai.. Assalamualaikum Jumpa lagi
kita pada hari ni di tengah hari yang indah ini. Cewahhh~ ^______^ Alhamdulilla
hari ni masuk hari ke 11 puasa kan. Sekejap je masa berlalu. Syukur masih
diberi peluang untuk menunaikan ibadah puasa pada tahun ni. ...
SUPPLEMENT ROSAKKN HATI DAN BUAH PINGGANG?
SUPPLEMENT ROSAKKN HATI DAN BUAH PINGGANG?
fiebeutyskincare.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Tanda-tanda awal kehamilan~
Assalamualaikum dan selamat
tengahari. Alhamdulilla hari ni hari ke-4
kita berpuasa. Syukur sangat sangat sebab masih diberi peluang untuk bertemu
bulan yang mulia iaitu bulan Ramadhan. Rasa macam kejap je masa berlalu. Rasa
macam baru je kahwin (*perasan p...
Tanda-tanda awal kehamilan~
Tanda-tanda awal kehamilan~
fiebeutyskincare.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
SET KULIT SHAKLEE~
The power of KOSISTANT! . . . . . . Alhamdulilla Alhamdulilla Alhamdulilla . . Berkat #kosistant makan supplement akhirnya kulit semakin #smooth,jerawat #berkurang, kulit tidak lagi #menipis. Walaupun tak 100% recover but still syukur sangat sangat. nak kul...
SET KULIT SHAKLEE~
SET KULIT SHAKLEE~
fiebeutyskincare.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
**
USP apa itu USP? sape tahu ape itu USP? Dan ada tak kat sini yang tak tahu ape itu USP? ok.hari ni fie nak share serba sedikit apa itu USP. USP = UNIQUE SELLING POINT usp ni ada banyak jenis. lain product lain USP nya lain seller lain USPnya. semua depends ...
Fiebeutyskincare
Fiebeutyskincare
fiebeutyskincare.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
**
Hai! Assalamualaikum..ketemu lagi di malam jumaat... ok! last entry fie share 1 kisah mengenai mommy maira sembuh dari CYST tanpa pembedahan... ok! bukan mommy maira sahaja yang berjaya sembuh dengan normal, ramai lagi yang beri positive fedback.. shaklee b...
Fiebeutyskincare
Fiebeutyskincare
fiebeutyskincare.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Cyst tak jadi dibedah selepas makan Shaklee !
Hari ni fie dapat 1 seoalan dari seorang customer... sebelom fie menjawab seoalan sis, fie perlu tahu set-set yang sis ambil dan cyst tu dah berapa lama dan tahap ke berapa... fie hanya membantu apa yang patut..sbb fie tak tahu the full story and eplainatio...
Add a comment...

Post has attachment
STEPS REDEEM GIFTS DENGAN CIMB BONUS POINTS
[REDEEM GIFTS DENGAN CIMB BONUS POINTS] Ada tak yang belum tahu bahawa setiap kali kita bayar dengan CIMB Debit/Credit Card, kita dapat bonus points? Dengan poi nts tu pulak korang redeem macam-macam benda seperti MAS Enrich Miles, Cash Back, Gadgets dan ba...
STEPS REDEEM GIFTS DENGAN CIMB BONUS POINTS
STEPS REDEEM GIFTS DENGAN CIMB BONUS POINTS
fiebeutyskincare.blogspot.com
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded